Sinemaseverler keyifli vakit geçirdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri kapsamında 9 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da ‘Öldür Beni Sevgilim’, 10 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da ise ‘Ailecek Şaşkınız’ adlı Türk filmleri ücretsiz olarak Çerkezköylü sinemaseverler ile buluştu.

Sinemaseverler keyifli vakit geçirdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Temmuz 2021 Pazartesi 11:26


Pandemi süresince zor günler geçiren Çerkezköy halkı Belediyemiz tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri ile bir nebze olsun rahat bir nefes alarak, keyifli vakit geçirme imkanı buldu. 
İLK FİLM “ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM” OLDU
   Çerkezköy Belediyesi tarafından Kent Park’ta 9 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da düzenlenen Açık Hava Sinema Günlerinin ilk filmi “Öldür Beni Sevgilim” oldu. Şenol Sönmez’in yönettiği ve başrollerini Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Seda Bakan, Murat Boz ve Açelya Topaloğlu’nun üstlendiği ‘Öldür Beni Sevgilim’ adlı film sinemaseverlere kahkaha dolu anlar yaşattı.
“AİLECEK ŞAŞKINIZ" KIRDI GEÇİRDİ
   10 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da ise “Ailecek Şaşkınız” adlı Türk filmi sinemaseverler ile buluşturuldu. Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini yaptığı ve başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı ‘Ailecek Şaşkınız’’ adlı film, sinemaseverlere eğlenceli bir akşam yaşattı.
AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİNİN KAPANIŞI “YOL ARKADAŞIM 2” İLE YAPILDI
   Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günlerinde 11 Temmuz Pazar günü saat 21.00’da ise ‘Yol Arkadaşım 2’ adlı Türk Filmi izleyiciler ile buluştu. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı filmin başrollerinde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç yer aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.