Sitespor 1947’ye boyun eğdi 1-3

Tekirdağ Süper Amatör Lig 6’ncı hafta karşılaşmasında Sitespor, Çorluspor 1947 takımıyla karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istenileni sahaya yansıtmakta oldukça zorlanan Sitespor, rakibi Çorluspor 1947 takımına boyun eğmek zorunda kaldı

Sitespor 1947’ye boyun eğdi 1-3
03 Aralık 2014 Çarşamba 07:58

MÜSABAKA KAPAKLI SAHASINDA OYNANDI

Kapaklı Futbol sahasında oynana karşılaşmaya ev sahibi Sitespor, Rahmi Yeşil, Onur Atik, Semih Çelik, Naim Pirinç, Fevzi Altan, Volkan Demir, Tolga Şen, Fırat Açık, Mustafa Dündar, Fahrettin Temur ve Mert Arslanalp on biri ile başlarken, konuk ekip Çorluspor 1947 takımı ise Ozan Çelik, Mehmet Kömürcü, Özgür Erarslan, Güray Gündoğdu, Dunho Soura Basile, Mehmet Ramoğlu, Kazım Gürsel Güraslan, Halit Balcıoğlu, Tansu Tekir, Ömer Faruk Dursun ve Diego De Almeida Neres on biri ile başladı.

GOL PERDESİNİ TANSU AÇTI

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte müsabakaya hızlı başlayan taraf Çorluspor 1947 takımı oldu. İlk bölümler Çorluspor 1947 takımının üstünlüğü ile geçilirken, aranan golde 8.dakika da geldi. Gelişen Çorluspor 1947 takımı atağında ceza sahası içinde topla buluşan Tansu’nun düzgün vuruşu filelerle buluştu ve Çorluspor 1947 ekibi karşılaşmada 1-0 öne geçti. Ev sahibi Sitespor takımı golün şokunu üzerinden atmaya çalışırken, gelen ikinci golle birlikte daha da perişan oldu.

İLK DEVRE 1947 TAKIMININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

Ömer Faruk’un pasını iyi takip eden Diego De Almeida Neres takımını 2-0 öne geçiren gole imza attı. İlk yarıda kalesinde gördüğü iki golle neye uğradığını şaşıran Sitespor, farkı bire indirmek için rakip kalede gol aradı. Rakip ceza sahası önünde topla buluşan Sitesporlu Tolga, uzaktan sert bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve farkı bire indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Çorluspor 1947’nin üstünlüğü ile tamamlandı.

NERES TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

İkinci yarıya etkili başlayan taraf Sitespor oldu. Karşılaşmanın 47.dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa istediği vuruşu yapamayınca net gol pozisyonunu da cömertçe harcamış oldu. Sitespor’un rakip kalede beraberlik golü aradığı dakikalarda kontra atağa çıkan Çorluspor 1947 ekibi, Diego De Almeida Neres’in ayağından bulduğu şık golle takımını 3-1’lik üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde oyun oldukça sertleşti.

MÜSABAKANIN GALİBİ ÇORLUSPOR 1947 TAKIMI OLDU

Karşılaşmanın 70’inci dakikasında meydana gelen pozisyonda sinirler iyice gerilirken, Sitesporlu Fevzi ile Çorluspor 1947’li Ömer’in ikili mücadelesinde Ömer yerde kaldı. Kendisine dirsek atıldığını iddia eden Fevzi rakibinin üstüne yürüyünce ortalık bir anda karıştı. Her iki takımın oyuncuları da birbirine girdi. Saha içindeki tartışmaya yedek kulübelerinin de müdahil olması ile ortalık iyice karıştı. Olayları kenardan dikkatli bir şekilde takip eden karşılaşmanın hakemi, Sitespor’dan Fevzi’ye ve Çorluspor 1947’den de Kazım’a sarı kart gösterdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca maç Çorlu ekibinin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

GÖZLER FEDERASYONA ÇEVRİLDİ

90 dakika boyunca bir an olsun susmayan Çorluspor 1947 taraftarları ile Sitesporlu taraftarlar arasında yaşanan sözlü atışmalar yerini küfürleşmeye bıraktı. Sinirlerin iyice gerildiği dakikalarda her iki takımın taraftarı da birbirlerini taş yağmuruna tuttu. Çorluspor 1947 taraftarları, tribünlerdeki koltukları sökerken, polislerin araya girmesi ile olaylar daha da büyümeden sona erdi. Yaşanan olayların ardından gözler Federasyona çevrilirken, karşılaşma ve oyuncularla ilgili olarak ne gibi cezai yaptırımların uygulanacağı merak konusu oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.