SOLÜSYON VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Çerkezköy genelinde buzlanmaya karşı ekipler tuzlama ve solüsyon çalışmaları gerçekleştirdi

SOLÜSYON VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Ocak 2021 Pazartesi 11:39


EKİPLER GÖREVİNİN BAŞINDA
   Hafta sonu bölgemizi etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle Çerkezköy  genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekipler kritik noktalarda solüsyon ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Zabıta Müdürlüğü’ne  bağlı ekipler yollarda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.
GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI
   2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan kışla mücadele ekibi, önceden belirlenen kritik noktalarda herhangi bir olumsuzluk ya da kaza yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.