SÖMESTR FEST13'TE GRİPİN KONSER VERECEK

Yeni Yüzyıl Üniversitesi 28 Ocak Pazartesi günü Tekirdağ'da 'Somestr Fest13' adı altında üniversite öğrencilerine yönelik üniversite tercihleri konusunda bilgilendirici program düzenliyor. Müzik ve eğlence yarışmalarınında bulunduğu program kapsamında bir de 'Gripin' konseri olacak

SÖMESTR FEST13'TE GRİPİN KONSER VERECEK
25 Ocak 2013 Cuma 08:02

Yeni Yüzyıl Üniversitesi bu yıl ilk kez üniversite öğrencilerine yönelik danışmanlık hizmeti verecek bir etkinliğe imza atacak. 5 ilde yapılacak etkinliklerin ilki 28 Ocak 2013 tarihinde Tekirdağ'da düzenlenecek. Etkinlik kapsamında bir de 'Gripin Konseri' düzenleneceği bildirildi.
MEYDAN ŞENLİKLERİ YAPILACAK
Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nden yapılan açıklamada üniversite olarak 5 ilde eğlencenin ve doğru bilgilendirmenin yapılacağı meydan şenlikleri düzenleneceği duyuruldu. Açıklamada, "Üniversite öncesi eğitimin ve doğru yönlendirmenin önemine dikkat çeken Yeni Yüzyıl Üniversitei, bu amaçla ücretsiz olarak tüm birimleriyle ve profesyonel ekibiyle eğitim alanında her türlü danışmanlığı öğrencilerin ayağına götürmeye hazırlanıyor. Eğitimi eğlence ile birleştirip tam kapsamlı bu festivalin en büyük ve özel sürprizi ise, son yılların en başarılı rock grubu 'Gripin' konserleriyle bütünleşecek olması. Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Bursa ve İzmit'te gerçekleştirilecek olan ve Türkiye'de ilke imza atılacak 'Somestr Fest13' kapsamında, yarışmalarla eğlenilecek, Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin eğitmenleri sayesinde üniversite tercih konusunda doğru bilgilendirilecek ve 'Gripin' konserleriyle coşacaksınız" denildi.
İLK PROGRAM TEKİRDAĞ'DA
Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı  tarafından 28 Şubat 2009'da İstanbul'da kurulan bir vakıf üniversitesi olan Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin ilk Somestr Fest13 programı Tekirdağ'da 28 Ocak Pazartesi günü yapılacak. Program daha sonra şöyle devam edecek: 28 Ocak 2013 Edirne, 1 Şubat 2013 Balıkesir, 3 Şubat 2013 Bursa ve 5 Şubat 2013 İzmit.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.