Soyaslan, TMS'yi ziyaret etti

CHP Çakıllı Belediye Başkan Adayı Halil Soyaslan, Meclis Üyeleri ile birlikte , Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi

Soyaslan, TMS'yi ziyaret etti
14 Mart 2014 Cuma 07:41

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
CHP Çakıllı Belediye Başkan adayı Halil Soyaslan'ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetini ve teşekkürlerini ileten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak "Öncelikle Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diliyoruz. Bizleri ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy TMS Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Murat Koçak ile sohbet eden Çakıllı Belediye Başkan adayı Halil Soyaslan "Meclis Üyelerimiz ile birlikte bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Kendilerini şahsi olarak tanımaktan memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. İnşallah bu dostluklar aynı şekilde devam eder. Kendilerini de Çakıllı da ağırlamaktan onur duyarız" ifadelerini kullandı.
HİZMET ÇOK GÜZEL BİŞEY
Çakıllı da TMS üyesi çok insan olduğunu belirten ve kendi oğlunun da TMS üyesi olduğunu söyleyen  Halil Soyaslan " Çok sayıda TMS üyemiz var. Hatta benim oğlumda üyedir" dedi. Soyaslan "Daha önce 3 dönem Çakıllı Belediye Başkanlığı yaptım. Başkanlığımdan önce de 20 sene Hesap İşleri Müdürlüğü yaptım. Halk ve CHP tarafından aday gösterildik. Çakıllı da yaptığımız büyük hizmetlerimiz var ve bunlara devam etmek istiyoruz. İnsanlara hizmet etmek çok güzel birşey, insanı rahat hissettiriyor" diyerek tekrar teşekkürlerini sundu ve ziyaretine son verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.