Söz veriyorum AKP’ye geçmeyeceğim

BBP Adayı Faruk Korkmaz, bir vatandaşla ilginç bir şekilde karşılıklı sözleşti. Korkmaz, daha önce BBP'den ayrılıp Ak Parti'ye geçtiği için tepki gösteren vatandaşa, "Sen oy vereceğine söz ver bende Ak Parti'ye geçmeyeceğime söz vereyim" dedi. Esnaflık yapan vatandaşın "Söz" demesi üzerine Korkmaz da "Ben de basının huzurunda söz veriyorum Ak Parti'ye bir daha geçmeyeceğim" dedi

Söz veriyorum AKP’ye geçmeyeceğim
15 Mart 2014 Cumartesi 07:44

Kızılpınar'da BBP'den Başkan seçildikten sonra Ak Parti'ye geçen Faruk Korkmaz'a ilginç bir tepki geldi. Korkmaz'ın Çerkezköy'de esnaf ziyareti sırasında bir esnaf, "Seni seçeceğiz ama sana da güvenemiyoruz. Daha önce BBP'den seçildin sonra Ak Parti'ye geçtin. Ak Parti'ye geçmeyeceğini bilsem oy veririm" dedi. Korkmaz da, "Sen söz ver oy vereceğine ben de burada basının huzurunda Ak Parti'ye geçmeyeceğime söz vereyim" karşılığını verdi. Karşılıklı sözleşme sağlanırken Korkmaz, "İnsan bir defa hata yapar" diye konuştu.
KORKMAZ ESNAF ZİYARETİNE DEVAM EDİYOR
BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Cambaz Sokak ve Özcan Sokak'ta bulunan işyerlerinde esnaf ziyaretinde bulundu. BBP İlçe Başkanı Turan Demircan ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Adayı Faruk Korkmaz, döner kesti, bilardo oynadı. Esnafla kısa süreli sohbetler eden Korkmaz, "Tek adres Büyük Birlik. Var mı başka adres. Varsa söyleyin"dedi. Karşılaştığı herkesten oy isteyen Korkmaz, "Kime oy vereceksiniz?" diye sordu ve ‘Büyük Birlik’ cevabını almadan da ayrılmadı! Sık sık espri yapan Korkmaz, "Görüyorsunuz değil mi? Herkes tek adresi biliyor" dedi.
TEK RAKİBİ SEMİH SAYGINER
Platin Bilardo Salonu'nda bilardo oynayan gençlerden oy isteyen Başkan Korkmaz, bir ara bilardo oynadı. Hayatında ilk kez bilardo oynayan Korkmaz, gençlerden bilardo sopasını nasıl tutup nasıl oynayacağını tek tek sorup öğrendi. İlçe Başkanı Turan Demircan'ın da yardımlarıyla toplara vurmayı başaran Korkmaz, bir topuda hedefine ulaştırdı. Korkmaz'ın ilk kez eline aldığı ıstaka ile toplardan birini bilardo masasını içine atmayı başarması üzerine BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, "Tek rakibi Semih Saygıner" diye espri yaptı.
DÖNER KESTİ
Esnaf ziyareti sırasında bir tavuk dönerciye giren Korkmaz, burada çalışanlara "Hayırlı işler" dileğinde bulunduktan sonra destek istedi. Daha sonra döner ustasının yanına giderek bir süre sohbet edip kime oy vereceğini soran Korkmaz, döner bıçağı ile hünerlerini de sergiledi. Döner kesip gazetecilere fotoğraf veren Korkmaz, "Nasıl iyi döner kesiyor muyum?" diye sormayı ihmal etmedi. Korkmaz daha sonra işyerlerinde esnaf ziyaretini tüm hızıyla sürdürdü.
BİR KERE HATA YAPILIR
Girdiği işyerlerinde esnafla şakalaşıp hangi partiye oy vereceği üzerine sohbetler eden Faruk Korkmaz, bir işyerinde ilginç bir tepkiyle karşılaştı. Esnaftan, BBP'ye oy isteyen Korkmaz, "Bana oy vereceksin değil mi?"diye sordu. Bunun üzerine esnaf, "Başkanım seni tanıyoruz. Çalışmalarına bir şey dediğimiz yok. Ancak güvenemiyorum. Daha önce Büyük Birlik’ten seçildin ama Ak Parti'ye geçti. Sen yine seçilirsin sonrada Ak Parti'ye geçersin" diye konuştu. Bunun üzerine Başkan Faruk Korkmaz, "İnsan bir kere hata yapar. Ak Parti'ye kesinlikle geçmeyeceğim. Sen oy vereceğine söz ver, bende burada basının huzurunda bir daha Ak Parti'ye geçmeyeceğime söz vereyim. Büyük Birlik'ten ayrılmak yok" diye konuştu. Bunun üzerine esnaf, "Sen söz veriyorsan bende söz veriyorum" diyerek oy vereceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 - 10 yıl önce
zaten artık almazlar seni ne olduğunu herkes öğrendi.
Avatar
yurdum numuneliği - 10 yıl önce
böyle bir söz vermek zorunda oluşun bile rezaletin daniskası.
Avatar
...................... - 10 yıl önce @55
arkadaşım sen önce peşinde kırk takla attığın ali ertem e bir bak..ondan sonra buralarda ahkam kes..