STREETBALL HEYECANI BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Streetball Turnuvası’na başvurular başladı

STREETBALL HEYECANI BAŞLIYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Ağustos 2022 Perşembe 12:46

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 26-27 ve 28 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Streetball Turnuvası’na başvuruların 10 Ağustos Çarşamba günü itibariyle başladığını  belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kayıtlar 20 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Turnuvamız, Büyük Erkekler ve Kadınlar, Genç Erkekler ve Kadınlar, Yıldız Erkekler ve Kadınlar ile Küçük Erkekler ve Kadınlar kategorileri olmak üzere 8 ayrı kategoride yapılacak” dedi.
BAŞVURULAR İLETİŞİM MERKEZİMİZE YAPILACAK
Akay, “Büyük Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2004 ve öncesi doğumlular, Genç Erkekler ve Kadınlar Kategorililerine 2004 ve 2005 doğumlular, Yıldız Erkekler ve Kadınlar Kategorilerine 2006 ve 2007 tarihi arasında doğanlar, Küçük Erkekler Kategorisi’ne ise 2008 ve 2009 tarihlerinde doğanlar katılabilecekler. Turnuvamıza katılmak isteyen takımlar Çerkezköy Belediyesi resmi internet sitemizdeki (www.cerkezkoy.bel.tr) başvuru formlarını doldurarak kayıt yaptırabilecekler” ifadelerini kullandı.
MÜSABAKALAR KARTALTEPE’DE

Streetball Turnuvası’nın 26 Ağustos Cuma günü saat 17.00’de başlayacağını ve 28 Ağustos Pazar günü müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona ereceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Müsabakalar 17.00-22.00 saatleri arasında Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’ndaki Basketbol Sahası’nda oynanacak. 3 gün sürecek turnuvamızda kategorilerinde ilk 2 sırayı alan takımlara ödülleri verilecek” açıklamalarında bulundu.
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK
Kategorilerde takım kontenjanlarının 20 ile sınırlı olduğuna dikkat çeken Başkan Akay, “Turnuva sonucunda Büyükler kategorilerinde 1’inci olan takıma 4 bin TL, 2’nci olan takıma ise 2 bin TL ödül verilecek. Gençler kategorilerinde 1’inciye 2 bin TL, 2’nciye 1.500 TL; Yıldızlar kategorilerinde 1’inciye 1.000 TL, 2’nciye 750 TL; Küçükler kategorilerinde ise 1’inciye 750 TL 2’nciye 500 TL ödül verilecek. Turnuvada ayrıca 3’lük yarışması 1’incisine 500 TL, Smaç yarışması 1’incisine de 500 TL ödül verilecek. Şimdiden turnuvamıza katılacak olan takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Turnuvamızın centilmenlik içerisinde ve bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.