Süleymanpaşa Belediyesi’nde 6K modeli eğitimi verildi

Süleymanpaşa Belediyesi yönetim kadrosuna stratejik plan sonrası yapılacak projelerde izlenecek yöntemler ve kaynak yaratılması konusunda eğitim verildi.

Süleymanpaşa Belediyesi’nde 6K modeli eğitimi verildi
08 Aralık 2014 Pazartesi 07:53

 Türkiye’nin birçok büyükşehir belediyesinde proje danışmanı olarak görev yapan Kadri Veziroğlu tarafından verilen eğitime Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve başkan yardımcılarının yanı sıra birim müdürleri de katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren eğitimde Veziroğlu hazırladığı teknik sunum ile bilgilendirmeler yaparken sunumla doğru orantılı olarak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan projeler ve yaratılması planlanan kaynaklar masaya yatırıldı.

Sürdürülebilir kalkınma, kontrol denetimi, katılım, kentli hakları, korunma, koruma ve kaliteli yerel yönetim modelinin yapılanması ile kaynak yaratılması üzerine devam eden eğitim sonunda geleceğin belediyeciliğini planlamak üzere yapılacak projelerde kullanılacak yöntemlerin altı çizildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.