Talepler geri dönmedi

Ocak ayı Meclis Toplantısı’nı Cuma günü gerçekleştiren Karaağaç Belediyesi’nde sözleşmeli personelin maaşlarını tavan olarak belirlerken, Mehmet Akif Ersoy Cami yapımına da destek için karar aldı. Toplantıda ayrıca, Gazdaş’ın 7 adet basın düşürme istasyonu talebi de kabul edildi

Talepler geri dönmedi
14 Ocak 2013 Pazartesi 08:17

Karaağaç Belediyesi, Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu’nu Cuma günü gerçekleştirirken, komisyonun aldığı kararların tümü kabul edildi.
DEĞİŞİKLİKLER MECLİSE TEKRAR GELECEK
Toplantıda ilk olarak komisyonun 2013 Mali Yılı Gelir Tarifeleri ile ilgili verdiği karar görüşüldü. Komisyon raporunda, 2013 Mali Yılı Gelir Cetvelleri üzerinde yapılan çalışmanın ardından belirli artışlar yapıldığı kaydedilirken, konunun tekrar mecliste görüşülmesi üzerinde mutabakata varıldığı ifade edildi. Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.
PERSONEL MAAŞLARI TAVAN OLARAK BELİRLENDİ
Toplantının devamında, komisyonun, belediyede çalışan sözleşmeli personelin maaşları ile ilgili verdiği karar okunurken, komisyonun, personel maaşlarında tavan artış yapılması yönünde karar verdiği belirtildi. Yapılan oylamanın ardından komisyon raporu oy çokluğu ile kabul edilirken, komisyon kararına katılmayan isimler ise Ahmet Aşar ile Çetin Özhan oldu.
CAMİ’YE YARDIM YAPILACAK
Başkan Yücel ve Meclis Üyeleri, ardından komisyonun, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yapımı devam eden Mehmet Akif Ersoy Cami Derneği’nin talepleri ile ilgili kararını görüştü. Dernek tarafından, belediyeden, uygun zamanlarda çalıştırılmak üzere belediyeye ait kepçe, 2 kamyon moloz ve nakdi yardım talep edilirken, komisyonun verdiği kararda, ‘2 kamyon moloz malzemesinin verilmesi, kepçenin müsait olduğu zaman cami yapımına yardımcı olması ve 7 bin TL’lik malzemenin 2013 yılı için bir defaya mahsus olmak üzere fatura karşılığında yapılması’ ifadeleri yer aldı. Karar oy birliği ile kabul edildi.
GAZDAŞ BASINÇ DÜŞÜRME İSTASYONU YAPACAK
Toplantıda son olarak İmar  Komisyonu’nun, İmar planında park olarak ayrılmış 7 adet alanın uygun kısımlarına Gazdaş tarafından Bölge Basınç Düşürme İstasyonu’ yapılması talebi il ilgili verdiği karar görüşüldü. Komisyon, yaptıkları incelemenin ardından, istenen 7 adet basınç düşürme istasyonunun uygun yerlerde olduğunu belirtirken, karar da oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.