Tarihçi-Yazar Gürkan, Kapaklı’da Okurlarıyla Buluşacak

Kapaklı Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne özel düzenlenecek söyleşi ve imza etkinliğinde Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, okurlarıyla buluşacak.

Tarihçi-Yazar Gürkan, Kapaklı’da Okurlarıyla Buluşacak
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2021 Cumartesi 11:39

10 Kasım 2021 Çarşamba akşamı saat 19.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek program kapsamında Atatürk Fotoğraf Sergisi de olacak.

SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83'üncü yılına özel anma programı düzenlenecek. Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan’ın konuk olacağı program,  10 Kasım 2021 Çarşamba akşamı saat 19.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek Tarihçi-Yazar Gürkan, ardından sevenleri için kitaplarını imzalayacak.

ATATÜRK FOTOĞRAF SERGİSİ OLACAK

Program kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün seçkin fotoğrafları da Atatürk Fotoğraf Sergisi’nde vatandaşlarla buluşturulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.