Tavlanın ustalarını TEKSİF ödüllendirdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yünsa Fabrikası’nda düzenlenen Tavla Turnuvası’nda derece yapan işçileri TEKSİF Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan ödüllendirdi

Tavlanın ustalarını TEKSİF ödüllendirdi
06 Aralık 2014 Cumartesi 08:08

Yünsa A.Ş.’nin düzenlediği tavla Turnuvası’nda birinci olan Erdal Pala, ikinci olan Kaan Küçükoğlu ve üçüncü olan Gökhan Çevik’e Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi tarafından bir hediye çantası verilirken, ayrıca birer takım fincan seti hediye edildi.

TEBRİK ETTİ

Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Şube Başkanı Mürsel Türkkan, “Yünsa A.Ş. tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen Tavla Turnuvası’na toplam 32 işçi ve beyaz yakalı katılmış olup, yapılan karşılaşmaların ardından turnuva birincisi Erdal Pala,  ikinci Kaan Küçükoğlu ve üçüncü ise Gökhan Çevik isimli kardeşlerimiz olmuştur. Kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

KEYİFLİ GÜNLERDE KULLANSINLAR

Turnuvada derece yapan üyelerini küçük bir ödül ile ödüllendirmek istediklerini ifade eden Şube Başkanı Mürsel Türkkan, “Yönetim Kurulu olarak derece yapan üyelerimize birer hediye çantasının yanın da birer adette fincan seti veriyoruz. Güle güle ve keyifli günlerde kullansınlar” açıklamasını yaptı.
 
 Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan’a teşekkür eden derece yapan işçiler ise “Hem Yünsa A.Ş.’ye ve hem de Sendikamız Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.