TEK DUŞKABİN BAYİLERİ BULUŞTU

Çerkezköy'de 2008 yılından beri üretim yapan Tek Duşkabin, Trakya Bölgesi'ndeki bayilerini akşam yemeğinde biraraya topladı. Tanışma yemeğinde 250 bayii temsilcisine 'Hoşgeldiniz' diyen Tek Duşkabin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahdursun, yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgi verdi

TEK DUŞKABİN BAYİLERİ BULUŞTU
30 Ocak 2013 Çarşamba 08:14

Tek Duşkabin Firması, Trakya Bölgesi'ndeki bayilerini Çerkezköy'de biraraya getirdi. Trakyum Et Lokantası'nda akşam yemeğinde biraraya gelen Tek Duşkabin Firması ürünlerini satan bayilerin temsilcileri canlı müzik eşliğinde akşam yemeği yedi. Tanışma yemeğinde 250 bayii temsilcisine 'Hoşgeldiniz' diyen Tek Duşkabin Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahdursun, yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
TANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTUAR
Çerkezköy Karaağaç'taki fabrikasında yurt içi yurt dışına duşkabini, küvet, jakuzi, kompak imalatı yapan Tek Duşkabin Firması Trakyum Et Lokantası'nda Trakya Bölgesi'ndeki bayilerine yönelik tanışma yemeği düzenledi. Bölgedeki 250 bayiinin davet edildiği yemekte misafirleri Fabrika Müdürü Meltem Bilgin ile birlikte kapıda karşılaşayan Tek Duşkabin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahdursun, tek tek 'Hoşgeldiniz' dedi.
Ünlü isimlerinde sahne aldığı Tek Duşkabin Firması'nın bayilerine yönelik düzenlediği 'Tanışma yemeği'nde kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahdursun, "1989 yılından beri faaliyet gösteren bir firmayız. Kuruluşumuz İstanbul'da. 2008 yılından itibaren Çerkezköy Karaağaç'a geldik. Bize 4 yıldan beri büyük destek veren siz esnaf arkadaşlarımıza hem teşekkür etmek hem de tanışmak için bugün buradayız. Çok sayıda bayimiz var. Hepsiyle görüşüyoruz ancak birbirimizi fazla tanımıyoruz. Bugün bayilerimizle birbirimizi daha yakından tanımak istiyoruz. Sizlerle hoş sohbet bir akşam geçirmek için buradayız. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
BİR FABRİKADA IRAK'TA VAR
Türkiye genelinde 400 bayisi bulunan Tek Duşkabin'in İstanbul ve Çerkezköy dışında Kuzey Irak'da da fabrikası bulunuyor. Yurt içinde ve yurt dışında piyasası bulunan Tek Duşkabin, Irak, Türkmenistan, Almanya, İngiltere, Makedonya ve Bosna Hersek gibi ülkelerde ürünlerini satıyor. Birbirinden eğlenceli yarışmaların yapıldığı, canlı müzik eşliğinde bayii temsilcilerinin yemek yediği gece Tek Duşkabin'in hediye dağıtmasıyla sona erdi. Tek Duşkabin, bayilerine küvet, duşakabin gibi ürünlerinden hediyeler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.