Tekirdağ'ı temsil edecekler

Çerkezköylü minik sporcular Muay-Thai Federasyonu'nun 8-15 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlediği Türkiye Muay-Thai Şampiyonası'nda katılmak üzere Antalya'ya gitti. Çerkezköy Sakatlar Derneği Engelli Evi Spor Salonu'nda hazırlıklarını tamamlayan sporcular 5-6 Mart 2014 tarihinde Tekirdağ'da düzenlenen tekvando olimpiyat hazırlığı ilk turunda başarılı derece yaptı

Tekirdağ'ı temsil edecekler
11 Mart 2014 Salı 07:08

Çerkezköylü minik sporcular Tekirdağ'ı Muay-Thai Şampiyonası'nda temsil edecek. 8-15 Mart 2014 tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde başlayan Türkiye Muay-Thai Şampiyonası'nda Tekirdağ'ı temsil edecek Gülsüm Ügey, Meryem Akgün ve Kübra Kepenek Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Engelli Evi Spor Salonu'nda çalışmalarını tamamlayarak Antalya'ya gitti.
TEKİRDAĞ'I TEMSİL EDECEKLER
Antrenör Bilal Güzel eşliğinde çalışmalarını tamamlayan tekvandocular Kemer'de başlayan Türkiye Muay-Thai Şampiyonası'na gitti. Antrenör Bilal Güzel, 8-15 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Muay-Thai Şampiyonası'nın minikler, yıldırlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen bir şampiyona olduğunu belirterek, Tekirdağ'ın bu şampiyonaya Çerkezköylü 3 sporcu ile temsil edileceğini kaydetti. Minikler ve yıldızlar kategorilerinde yarışacaklarını belirten Bilal Güzel, "Bir minik, 2 de yıldızlar kategorilerinde sporcumuz var. Gülsüm Ügey (33 kilo) minikler kategorisinde, Meryem Agün (33 kilo) ve Kübra Kepenk (36 kilo) yıldızlar kategorilerinde ilimizi temsil ediyorlar" dedi. Şampiyonada umutlu olduklarını belirten Bilal Güzel, "Kızlarımız bir süre önce Tekirdağ'da düzenlenen olimpiyatlara hazırlık müsabakalarının ilk turunda ilimizin takım halinde ikinci tura çıkmasını sağladılar. Türkiye Muay-Thai Şampiyonası'nda da onlardan çok şey bekliyoruz" dedi. Antrenör Bilal Güzel, Çerkezköylü sporcuların müsabakalara katılmalarında Çerkezköy Belediyesi'nin büyük katkısı olduğunu dile getirerek, "Muay-Thai şampiyonasına Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem'in destekleriyle gidiyoruz. Sporcularımız adına kendisine teşekkür ediyorum.
ÇERKEZKÖY OLARAK İKİNCİ TURA ÇIKTIK
Bu arada 2016-2020 olimpiyatları hazırlık müsabakalarına Tekirdağ ev sahipliği yapıyor. 5-6 Mart tarihlerinde Tekirdağ'da yapılan Anadolu Yıldızlar Şampiyonası ilk turunu Tekirdağ tekvandocu kızlarımızla başarı sağladı. Tekirdağ'ın bu turu geçmesinde aynı zamanda Güzel Spor Kulübü sporcuları olan Meryem Akgün, Kübra Kepenk'in büyük katkısı oldu. Antrenör Bilal Güzel, "5-6 Mart tarihlerinde 1. turda aynı kızlarımızla Tekirdağ başarılı bir sonuç alarak ikinci tura yükseldi.14-15 Mart'da ikinci tur yapılacak. Anadolu Yıldızlar Şampiyonası'nın ilk turunda Meryem Akgün (29 kiloda) 1. oldu. Kübra Kepenk (33 kiloda) iki Türkiye şampiyonunu yenerek 1. oldu. Berkant Akgün (53 kiloda) 1. oldu. 14-15 Mart tarihlerinde 2 tur seçmeler yapılacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.