Tekirdağspor iki golle üç puanı kaptı 0-2

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Tekirdağspor 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Babaeskispor ile karşılaştı. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Tekirdağspor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı

Tekirdağspor iki golle üç puanı kaptı 0-2
14 Kasım 2014 Cuma 08:06

İLK GOL MEHMET’TEN GELDİ

Babaeskispor ile deplasmanda karşılaşan Tekirdağspor maçın başlama vuruşu ile rakip yarı sahada etkili ve önde baskılı oynayarak Bababeskispor’u baskısı altına aldı. Maçın ilk çeyreğinde baskılı olan Tekirdağspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Baskılı ve mücadeleci oyun ile Babaeskispor’a oyun olarak üstünlüğünü kabul ettiren Tekirdağspor sol kanattan geliştirdiği atakla rakip sahaya girdi. Sol kanatta ceza sahası önüne yapılan ortada topla buluşan Tekirdağspor’lu Mehmet Murat Gülbaba sert ve düzgün şutunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. (1-0) Golün ardından üst üste bulduğu pozisyonları değerlendiremeyip farkı açamayan Sarı-Siyahlı ekip rakip sahadaki baskısına devam etti.

POZİSYON ÜRETMEYE ÇALIŞTI

Rakibe üstün oyununu kabul ettiren Tekirdağspor ikinci golü de hemen buldu. Dakika 32’yi gösterdiğinde bu sefer sağ kanattan rakip sahaya giren Sarı-Siyahlı ekip son çizgiye kadar indi. Ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan Birol Öztürk plase vuruşu ile farkı ikiye çıkaran golü buldu. Rakip karşısında bunalan ve pozisyon bulmakta zorluk çeken Babaeskispor ikinci golün ardından kendi oyununu rakibe kabullendirmek adına topu daha fazla ayakta tutup pozisyon bulmaya çalıştı.

EV SAHİBİ EKİP NET POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Tekirdağspor bulduğu iki golün ardından oyunu rölantiye alırken, ilk yarının son bölümlerinde etkili olan Babaeskispor skor üretemeyince ilk yarı 2-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında skor avantajı olan Tekirdağspor oyunu kontrolü altında tuttu. Babaeskispor skor üretme adına risk alarak rakip sahaya çok adamla bastırarak gol aradı. 64. dakikada Babaeskispor, rakibi Tekidağspor kalesinde etkili pozisyon yakaladı fakat skor üretemedi.

5. SIRAYA YERLEŞTİ

Maçın son bölümlerinde Babaeskispor’un baskılı oyunu skoru değiştiremeyince Tekirdağspor istediği sonuçla sahadan ayrılarak Bölgesel Amatör Lig’de 8. haftayı 3 puanla kapattı ve puanını 13’e yükselterek 5. sıraya yerleşti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.