Tencere tava çalsalar da yolumuza devam edeceğiz

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı geleneksel hale getirdiği iftar programının bu yıl ki durağı yine Pasha Otel oldu. İlçe yönetimi, mahalle temsilcileri ile partililere yönelik düzenlenen iftar yemeğinde konuşan İlçe Başkanı Demirbağ, birlik ve beraberlik içinde yollarında yürüyeceklerini belirterek, “Birileri bol bol konuşacak, birileri tencere tava çalacak birileri iftira atacak ama biz yolumuza devam edeceğiz. Bu ülke için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Tencere tava çalsalar da yolumuza devam edeceğiz
06 Ağustos 2013 Salı 08:20

MİSAFİRLERİYLE TEK TEK İLGİLENDİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, parti yönetimi ve mahalle temsilcilerine yönelik iftar programı düzenledi. Geleneksel hale getirilen iftar programının bu yıl ki durağı da Pasha Otel oldu. Cuma akşamı düzenlenen ve davetlilerin eşli olarak katıldığı iftar programında İlçe Başkanı Alaettin Dermibağ, iftar programına katılan davetlilerini kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi.
AK PARTİ VE ERDOĞAN’I LAYIKIYLA TEMSİL EDECEĞİZ
Ezanın okunmasıyla davetliler oruçlarını araçken, yemek duasını AK Parti İlçe Yönetiminde görevli Ferhat Yeğin gerçekleştirdi. Yemek boyunca yıl içerisinde yapılan etkinlikler slayt eşliğinde davetlilere izlettirildi. İftar programlarına katılan davetlilere teşekkür eden İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Bu  güzel mekanı bize tahsis eden meclis üyemiz Vehbi Demirtaş’a teşekkür ediyoruz. Allah tekrarını nasip eylesin. Ramazan ayında çok fazla siyaset yapmadık. Çalışmalarımız ramazana uygun olsun diye ne siyasi bir çalışma içinde bulunduk ne de üye kaydı gerçekleştirdi. Ramazandan sonra hepimizi çok önemli ve yoğun bir süreç bekliyor. Kadın kolları ve İlçe yönetimi olarak Çerkezköy’ün bütün AK Partilileri olarak gerek Çerkezköy yerelde gerekse Tekirdağ büyükşehirde gerekse de Türkiye’de AK Partiyi ve Tayyip Erdoğan’ı layıkıyla temsil edeceğinize, destekleyeceğinize ve çalımalar yapacağınıza inanıyorum” dedi.
TENCERE TAVA ÇALSALARDA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik beraberlik içinde kardeşçe karşılıklı sohbet ederek anlaşarak ve planlayarak yollarına devam edeceklerini kaydeden Dermirbağ, “Birileri bol bol konuşacak ve tencere tava çalacak. Birileri iftira atacak ama biz yolumuza devam edeceğiz. Bu ülke için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizler birbirimizi biliyor ve güveniyoruz. Allah diğer 11 ayı da ramazanın feyziyle feyzlenmemizi nasip etsin. Rabbim oruçlarınızı ve ibadetlerinizi kabul, bu akşam ki birlikteliğimizi de hayırlara vesile eylesin. Önümüzde önemli bir süreç var ve hep birlikte çok fazla bir araya gelerek çalışmalarımıza emin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu.
SOHBET ETTİLER
AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, konuşmasını tamamlamasının ardından iftar programına katılan davetliler bir arada olmanın verdiği imkanla çaylarını yudumlayarak sohbet ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 11 yıl önce
tencere tavayı bilmemde çerkezköy de akp için tehlike çanları çalıyor sayın ilçe başkanı