Tepe'ye iki oyun grubu

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilkbaharın başından bu yana devam eden oyun grubu ve fitness takımları ilçenin pek çok noktasına monte edildi.

Tepe'ye iki oyun grubu
05 Ekim 2013 Cumartesi 07:44

TEPE'DEKİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri peyzaj çalışmalarının yanında oyun grubu monte işlemlerinin de sürdüğü bilgisi verdi. Konu hakkında açıklamada bulunan yetkililer, birçok sokak ve mahallede oyun grubu monte işlemlerinin tamamlandığını kaydederek ''Çalışmalarımız doğrultusunda Tepe Emlak Konutları Mevkii’ne iki oyun grubu monte edildi. Monte işlemleri tamamlanan oyun gruplarında kumlama çalışması yapılarak, oyun alanı içerisine kum ilave edildi'' dedi.

FİTNESS TAKIMI MONTE EDİLDİ

Oyun gruplarının yanı sıra bölgeye bir adet de fitness takımı monte edildiğini ekleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ''Çocuklar kadar büyüklerin de sağlıklı-zinde yaşamaya hakkı var. Dolayısıyla, Tepe Emlak Konutları mevkiine iki adet oyun grubuna ek olarak bir adet de fitness takımı monte edildi'' diye konuştular.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILIYOR
İlçe genelinde süren çalışmalara ilişkin yorum getiren yetkililer, ''Oyun gurubu ve fitness takımı monte edilecek alan tam anlamıyla inceleniyor. Eğer, alan içerisinde önceden bulunan oyun grubu varsa bunun kullanılıp- kullanılamayacağı değerlendiriliyor. Mevcut alan içerisindeki oyun grupları kullanılabilecek gibiyse, tahrip edilen malzemeler telafi edilerek çocuk parkı yeni yüzüyle hizmete giriyor. Fakat, kullanılamayacak olan oyun grupları yerinden sökülerek yerine yenisi monte ediliyor'' ifadelerine yer verdiler.

İlçe geneline yapılan oyun ve fitness gruplarının ise, daha uzun ömürlü olması için gruplara zarar verilmemesi çağrısında bulunan yetkililer, herkesin yapılan hizmetleri koruması çağrısında bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.