Tiyatro severlerden tam not aldı

Çerkezköy Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen “On Kişiydiler” adlı tiyatro oyunu Çerkezköylü tiyatro severlerden tam not aldı.

Tiyatro severlerden tam not aldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Aralık 2021 Cumartesi 14:45

Türk Sinemasının usta ismi Ediz Hun'un da başrolleri arasında yer aldığı oyun  Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımsı Nedim Yılancı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

AGATHA CHRISTİE’NİN ESERİNDEN

Savaş Özduran'ın Agatha Christie’nin eserinden uyarladığı oyunun yönetmenliğini Burak Karaman üstlendi. "On Kişiydiler" adlı tiyatro oyununda Ediz Hun, Savaş Özdural, Pelin Turancı, Fatih Gülnar, Hakan Akın, Oya İnci, Özdemir Çiftçioğlu, Cengiz Eşiyok, Ilgın Angın, Ozan Altuntaş rol aldı.

OYUNUN KONUSU ŞÖYLE:

"Birbirini tanımayan 10 kişi Bay ve Bayan Owen isimli bir çiftten Zenci adasında verilecek bir parti için davet mektubu alır. Farklı mesleklere ve apayrı kişiliklere sahip bu on kişi aslında neden orada olduklarını öğrendiğinde artık herkes için çok geçtir."

BÜYÜK GURUR VE MUTLULUK DUYDUK

Oyun sonunda sanatçıları tebrik eden ve çiçek takdim eden Çerkezköy  Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kültür Sanat etkinliklerimiz kapsamında zengin içerikli birçok programı sanatseverlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Agatha Christie’nin unutulmaz eseri "On Kişiydiler" adlı tiyatro oyununda sahnede yer alan Ediz Hun gibi büyük ustaları Atatürk Kültür Merkezi'mizde izlemekten büyük gurur ve mutluluk duyduk. Kentimizin kültür sanat yaşamına katkı sunmak için hazırladığımız etkinliklere ilgi gösteren siz değerli hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.