TMS KURSLARI SINAVLA İLK YARIYI TAMAMLADI

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nin, dönem başında açtığı Türkçe, İngilizce ve Matematik kurslarını seviye belirleme sınavı ile tatile girdi. Kurslar Şubat tatili sonrası yeniden başlayacak

TMS KURSLARI SINAVLA İLK YARIYI TAMAMLADI
22 Ocak 2013 Salı 08:33

Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi'nde kurs gören 150 öğrenci seviye tespit sınavı oldu. Sınava katılan Sendika Şube Başkanı Murat Koçak, öğrencilere başarılar diledi.
KURS ÖĞRENCİLERİ SINAV OLDU
Dönem başında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nin ortaklaşa açtığı Türkçe, İngilizce ve Matematik kursları yapılan sınavla yarıyıl tatiline girdi. Buna bağlı olarakta hafta sonu düzenlenen TMS kursları da iki haftalık tatile girdi. Tatil öncesi dört ay boyunca kursa gelen öğrencilerin seviyesini görme adına sınav düzenlediklerini belirten Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, 150 üye çocuğu öğrenciye sendikamızda Türkçe, İngilizce ve Matematik kursu verdik. Hafta sonu  düzenlenen bu sınavla kurslarımız tatile girdi. İki haftalık bir aranın ardından okullar açıldığında kurslarımızda başlayacak ve yaz tatiline kadar devam edecek. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile birlikte bu kursları açtık. İlk dönem çok güzel geçti. Halk Eğitimi Müdürlüğü'ne ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ilk dönem büyük bir hassasiyet göstererek kurslarımıza devam etti. Bu hassasiyetlerini ikinci dönemde de göstermelerini bekliyoruz" diye konuştu.
KOÇAK BAŞARILAR DİLEDİ
Türkçe Öğretmeni Güllü Kazak, Matematik Öğretmeni Ahmet Göl ve İngilizce Öğretmeni Ayşen Çakmak nezaretinde Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınavlara 150 öğrenci katıldı. Cumartesi günü 75 kişiden oluşan 4. sınıf öğrencileri seviye tespit sınavı olurken, Pazar günü 5. sınıf öğrencileri sınav oldu. Sınav öncesi öğrencilere başarılar dileyen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Kurslara gösterdiğiniz ilgiden memnunuz. Başarılı bir dönem geçirdiniz. İkinci dönemde aynı başarıyı sizlerden bekliyorum. Sizlerin neler öğrenip neleri öğrenmediğiniz hakkında öğretmenleriniz fikir edinmek için bugün bir seviye tespit sınavı yapacak. Hepinize sınavda başarılar diliyorum" diye konuştu.
Başkan Murat Koçak, sınavda her dersten ilk üçe giren öğrenciye Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak çeşitli kitap ve kırtasiye hediyeleri olacağını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.