TMS MESS Eğitim Projesi devam ediyor

Türk Metal Sendikası- MESS Ortak Eğitim Projesi kapsamında Çerkezköy Sendika Şubesi'nden 71 kişi Ankara'da eğitime gördü. 2-5 Mart tarihleri arasında yapılan eğitimlere Sendika Üyelerini yolcu eden Şube Başkanı Murat Koçak, bugüne kadar toplam 8 bin 841 şube üyesi işçinin eğitim gördüğünü açıkladı

TMS MESS Eğitim Projesi devam ediyor
08 Mart 2014 Cumartesi 07:13

Türk Metal Sendikası-MESS Ortak Eğitim Projesi devam ediyor. Proje kapsamında son olarak Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nden 71 üye eğitim için Ankara'ya gitti. Sendika üyelerini Ankara'ya yolcu eden Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Türk Metal Sendikamız, üyelerimizin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflemektedir" dedi.
TOPLAM 8 BİN 841 ÜYE EĞİTİM GÖRDÜ
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 18 Nisan 2000 yılında başlayan ve Ankara Büyük Anadolu Termal Otel'de aralıksız devam eden Türk Metal-MESS ortak eğitim projesine, Çerkezköy Şubesi'nden 2-5 Mart tarihleri arasında eğitim görmek amacıyla 71 sendika üyesinin gönderildiğini kaydetti. Eğitimlerin eşli olarak da devam ettiğini belirten Başkan Koçak, "Eşli eğitime şubemizden bugüne kadar 494 üyemiz eşleriyle katıldı. Toplamda şubemizden 8 bin 841 üyemiz bugüne kadar eğitim almış oldu" dedi. Sendika üyelerinin hem tatil hem de eğitim gördüğü projeden oldukça memnun kaldığını belirten Koçak, "Üyelerimiz hem kültürel gelişim sağlıyor hem de birkaç günlüğüne iş yaşamından uzaklaşarak tatil yapma fırsatı buluyor" dedi.
İŞTE EĞİTİM KONULARI
Türk Metal Sendikası-MESS Ortak Eğitim Projesi Ankara'da Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen eğitimlerde sendika üyelerine "Kurumsal Bağlılık, İletişim, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Hukuku ve Türk Metal Sendikası Felsefesi" konularında eğitimler veriliyor. Şube Başkanı Koçak, "Eğitimler her yıl olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da aralıksız devam edecektir" diye sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.