Toplu sünnet şöleni yapıldı

Hayırsever işadamı Salih Yılmaz ve eşi Ayşen Yılmaz tarafından sünnet ettirilen 80 çocuk için Toplu sünnet şöleni düzenlendi.

Toplu sünnet şöleni yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Temmuz 2021 Pazartesi 11:29


Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet şölenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, hayırsever Salih Yılmaz ve eşi Ayşen Yılmaz ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sünnet olan çocuklarımızın aileleri katıldı.
MUTLU VE HUZURLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
   Sünnet şöleninde kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Böylesine anlamlı ve güzel bir düşünceyi hayata geçiren Yılmaz ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Çerkezköy’ümüzün çocuklarının sünnetini gerçekleştirdikleri ve bizleri bu anlamlı günde bir araya getirdikleri için Salih Yılmaz, Rahmi Yılmaz ve Erol Yılmaz ile kıymetli eşlerini tebrik ediyor, bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerin artarak devam etmesini, bu birlikteliğin, beraberliğini kardeşliğimizin devam etmesini temenni ediyorum. İnşallah yüzü gülen çocuklarımızla birlikte Çerkezköy’ümüzde hep birlikte yan yana mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
   Yaklaşık 3 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden çocukları Alican Yılmaz için, eşi Ayşen Yılmaz ile birlikte böyle bir hayır işlemeye karar verdiklerini belirten Salih Yılmaz, “80 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet kıyafetlerini aldık. Bugün de burada sünnet düğünlerini yapıyoruz. Allah kabul etsin. Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da teşekkür ederim. İnşallah bugün sünnet düğünlerinde bir araya geldiğimiz bu çocuklar, gelecekte vatanlarına milletlerine hayırlı bireyler olurlar” diye konuştu.
ÇOCUKLARLA ÇİFTETELLİ OYNADILAR
   Konuşmaların ardından protokol ile sünnet olan çocuklarımız hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Akay ve Yılmaz ailesi, sünnet çocukları ve aileleri ile müzik eşliğinde çiftetelli oynadı. Toplu Sünnet Şöleni’nde katılımcılara Çerkezköy Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.