Trakya Birlik ile KOP İŞ toplu sözleşme imzaladı

Trakya Birlik Genel Müdürlüğü ile Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Koop İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Trakya Birlik ile KOP İŞ toplu sözleşme imzaladı
31 Ocak 2013 Perşembe 08:48

Trakya Birlik Genel Müdürlüğü'nde biraraya gelen Koop İş Sendikası ve Trakya Birlik Yetkilileri 01.08.2012- 31.07.2014 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi üzerinde mutabakata vardılar. Görüşmelerin anlaşmayla sonuçlanmasını ardından, Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen Başkanlığı'nda Trakya Birlik yetkilileri ve Eyüp Alemdar Başkanlığı'nda Koop İş Sendikası yetkilileri toplu iş sözleşmesini imzaladılar.
436 PERSONELİ İLGİLENDİRİYOR
Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Koop İş Sendikası ile imzalanan Toplu İş Sözleşmesinin Trakya Birlik Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlükleri ve bağlı 48 Kooperatifte çalışan toplam 436 sendikalı personeli kapsadığını belirterek, “İki yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesinin 01.08.2012-31.01.2013 tarihlerini kapsayan ilk altı aylık döneminde seyyanen ücret artışı yapılmıştır. 01.02.2013 tarihinden itibaren 6’şar aylık dönemler halinde ise TÜFE oranındaki artışlar ücretlere yansıtılacaktır.
EN İYİ ÜCRETİ VERDİK
Ayrıca ücretler dışında çeşitli sosyal yardım ödemelerinde artışlar yapılmıştır. İşveren olarak elimizdeki imkanları sonuna kadar zorlayarak çalışanlarımıza  işyeri şartları çerçevesinde verebileceğimiz en iyi ücreti verdik. Yeni toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dilerim” dedi.
HAYIRLI OLSUN
Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar da yeni toplu iş sözleşmesinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sözleşmeyi imzaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay Ulusoy - 11 yıl önce
hayırlı olsun tüm arkadaşlara.