Trakya Tuning TT Çerkezköy’ün gururu oldu

Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından Tekirdağ’da düzenlenen Tuning Fast 2016’ya Çerkezköylü otomobiller damga vurdu. Çerkezköy’den desibel yarışmasında 2 otomobil birincilik bir otomobilde desibel ikincilik elde ederken, güzellik yarışmasında da bir ikinci bir de üçüncülük derecesi alındı

Trakya Tuning TT Çerkezköy’ün gururu oldu
19 Mayıs 2016 Perşembe 11:42

 ÇERKEZKÖY’ÜN İSMİNİ TÜRKİYE’YE DUYURMAK İSTİYORUZ

Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından Tekirdağ’da düzenlenen Tuning Fast 2016 yarışması hakkında konuşan Trakya Tuning Başkanı Mustafa Can, “Trakya Tuning TT ailesi olarak Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettik. Çerkezköy’de kimseyi ayırt etmeksizin bu grubu kurduk ve yarışmalarda dereceler elde etmeye başladık. Bundan sonraki yarışmalarda da otomobillerimizle en iyi dereceleri kazanıp Çerkezköy’ümüzün ismini Türkiye’de duyurmak istiyoruz. Bu yarışmalarda emeği çok olan ‘Sıkıntılı Grup’ kurucusu Emre Çetin arkadaşımıza ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

TUNİNG FAST DÜZENLEYECEĞİZ

Can konuşmasının sonunda ise, “Tüm araçlarımızın ses sistemlerini Emre Çetin ve çalışma ekibi yaptı. Bizlerin ortak paydası Çerkezköy’dür.  Birlik ve beraberlik içerisinde başarılılarımızın arkası gelecektir. Önümüzde ki yakın bir süreçte Çerkezköy Belediyemiz ve Sponsorların desteği ile Çerkezköy’de bir Tuning Fast düzenleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

OĞUZHAN AYDIN’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Sıkıntılı grubun kurucusu Emre Çetin ise yaptığı konuşmada, “Elde edilen başarılardan dolayı mutluyuz. Biz ‘Sıkıntılı’ diye bir grup kurduk ve bu isim altında birçok sıkıntının altından kalktık. Başarılılarımız bundan sonraki yarışmalarda da devam edecektir. Tesisatların kurulumunda Aydın Oto Elektrik Oto Cam işletmesinin sahibi Oğuzhan Aydın, Burhan Öz ve Ali Can Kanat kardeşlerime de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üç aracın tesisat hazırlanmasında gecelerini gündüzlerine katarak büyük bir özveri gösterdiler” diye konuştu.

TİTİZ ÇALIŞMALARIMIZI KUPALARLA TAÇLANDIRDIK

Aydın Oto Elektrik Oto Cam işletmesinin sahibi Oğuzhan Aydın ise yaptığı konuşmada, “yarışma öncesinde Burhan Öz, Emre Çetin ve Ali Can Kanat ile birlikte üç aracında tesisat kurulumu ve ses kontrollerinde titiz bir çalışma gerçekleştirerek emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Yapılan bunca çalışmanın ardından Çerkezköy’e derece gelmesi başta bizleri sonrasında da tüm arkadaşlarımızı son derece mutlu etmiştir” ifadelerine yer verdi.

ÇERKEZKÖY’E DERECE İLE DÖNDÜLER

Tekirdağ’da düzenlenen yarışmada Çerkezköylü modifiye severler desibel yarışmasında iki birincilik ve bir ikincilik elde ederken, güzellik yarışmasında ise bir ikincilik bir de üçüncülük derecesi elde ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.