TREDAŞ DİREKLERİ SÖKÜYOR

Elektrik dağıtım şebekesini peyder pey yer altına alan TREDAŞ, dışarda kalan direkleri de yanı şekilde kaldırıyor. TREDAŞ görevlileri Öztrak Caddesi'ndeki elektrik dağıtım direklerini vinç yardımıyla yerlerinde çıkararak, toplamaya başladı

TREDAŞ DİREKLERİ SÖKÜYOR
15 Ocak 2013 Salı 08:24

TREDAŞ, elektriklerin yer altına alınmasıyla birlikte yer üstündeki direklerini sökmeye başladı. TREDAŞ görevlileri vinç yardımıyla boş çıkan elektirik direklerini sökerek toplamaya başladı.
ŞEHİR MERKEZİNİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ YER ALTINA ALINDI
TREDAŞ, bu yaz yaptığı çalışmalarla birlikte Çerkezköy kent merkezindeki elektrik dağıtım ağının büyük bir bölümünün yer altına alınmasını sağladı. Öztrak ve Atatürk Caddesi'ndeki elektrik direkleri bu çalışmaların sonunda boşa çıktı. TREDAŞ görevlileri geçtiğimiz günlerde Öztrak Caddesi'ndeki boşa çıkan elektrik direklerini vinç yardımıyla tek tek söktü. Elektrik direklerinin kaldırılmasına devam edileceğini belirten TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Haluk Ateş, Çerkezköy'ün elektrik hatlarında yüzde 30'luk kısmının yer altına alındığını, kent merkezinde ise büyük bir bölümünün tamamlandığını söyledi. Ateş, önümüzdeki dönemde Ambardere, İstasyon gibi mahallelerde elektrik hatlarının yer altına alınacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.