Tredaşspor potada fırtına gibi esti

Tekirdağ Yıldız Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden TRDEAŞ Spor, sezonun son maçında Çorlu Belediye Spor Kulübü’nü 68-65 mağlup ederek 2013-2014 yılının şampiyonu oldu.

Tredaşspor potada fırtına gibi esti
13 Mart 2014 Perşembe 07:32

Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan sezonun son maçında, taraftarının da desteğini alan potanın şimşekleri, baştan sona üstün bir oyun sergileyerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Maçın ardından TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamtüre ve oyuncular şampiyonluk sevincini yaşadı. Taraftarların da sahaya girmesiyle birlikte şampiyonluk sevincinde görülmeye değer anlar yaşandı. Antrenör Hakan Gamtüre, maçın ardından oyuncularını tebrik ederek, şampiyonluk yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Zor bir sezonunun ardından şampiyonluğu elde etmelerinin kendisi ve takımı için çok anlamlı olduğunu anlatan Gamtüre, “Altyapımızdan gelen oyuncularımızla geleceğe güvenle bakıyoruz. Birçok sporcumuz da kulübümüzden yetişip büyük takımlarda oynama şansı elde etti. Bu da bize gurur veriyor” dedi.
TREDAŞ SPOR KULÜP BAŞKANI BÜNYAMİN GILBAZ
TREDAŞ Spor Kulüp Başkanı Bünyamin Gılbaz, yaptığı açıklamada, şampiyon olmalarının kendisini mutlu ettiğini belirterek, başarılarını en üst seviyeye taşımak için çalışacaklarını ifade etti.
Başkan Gılbaz, şöyle konuştu: “Öncelikli olarak kulübümüze her türlü desteği veren TREDAŞ’a ve yöneticilerine, sporcuların ailelerine, yönetim kurulu üyelerime ve tüm sporculara teşekkür ediyorum. Uzun ve yorucu bir sezondan sonra bize sevinci tattırdılar. Takımımız, hem Şirketimizi hem de ilimizi Edirne’de yapılacak olan Marmara Grubu finallerinde en güzel şekilde temsil edecektir. Bu başarıları en yüksek seviyeye taşımak için var gücümüz ile çalışacağız.”
EDİRNE’DE BÖLGE ŞAMPİYONASINA KATILACAK
TREDAŞ Spor Genel Sekreteri Zeki Çalışkan, Tekirdağ Yıldız Erkekler Basketbol Ligi 2013-2014 Şampiyonu TREDAŞ Spor’un, 12-16 Mart 2014 tarihlerinde Edirne’de yapılacak Marmara Bölge Şampiyonası’na katılacağını bildirdi.
Çalışkan, şunları kaydetti: “Marmara Bölge Şampiyonası’nda 10 ilin şampiyonu ile mücadele edecek kulübümüz, Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edecektir. Hedefimiz, bir sonraki aşama olan Anadolu Şampiyonası’na katılmaktır. IC Holding’in de büyük desteği ile bunu başaracak güçte olduğumuza inanıyoruz. Kulüp Başkanımız Bünyamin Gılbaz ile birlikte bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.