Tren seferleri 2024 iyi başlamadı

Halkalı’dan Çerkezköy istikametine saat 07:50’de, Çerkezköy’den saat 10:10’da Halkalı istikametine hareket eden tren seferi nedeni bilinmez bir şekilde iptal edildi

Tren seferleri 2024 iyi başlamadı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Ocak 2024 Perşembe 10:57

Mayıs 2022 tarihinden itibaren Cuma, Cumartesi, Pazar günleri 07:50’de Halkalı’dan Çerkezköy’e, Saat 10:10’da da Çerkezköy’den Halkalıya yolcu taşıyan tren seferi vatandaşın yoğun ilgisini görüyordu.

Seferler başladığında vatandaşlar tarafından olumlu karşılanan tren seferlerinde sabah Çerkezköy’den hareket saatinin daha erkene alınması talep edilmişti. Böylece erkenden Halkalıya ulaşacak yolcuların gün içi işlerini bitirip akşam treniyle Çerkezköy’e dönmesi mümkün olacaktı. Gelinen noktada, olan trende iptal edilince vatandaşlar haklı olarak tepki gösterdi.TCDD Aralık ayı itibariyle biletsiz yolcu uygulamasına da son verdi. Fiyatların otobüs bileti fiyatlarına göre oldukça düşük olması nedeniyle, yoğun talep yaşanmakta olup, vatandaşların son ana kalmaması için TCDD tarafından uyarıda bulunuluyor.

Diğer yandan trenlerdeki rötar sorunu hala çözülemedi. Vatandaşlar bu soğuk günlerde istasyondaki bekleme yeri yetersiz olduğu için soğukta bir saate yakın geciken treni beklemek zorunda kalıyorlar.

Bu konuda TCDD yetkililerinin adım atması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.