Tüm hesaplarımız Çorluspor 1947 maçına kurulu

1911 Çerkezköyspor teknik direktörü Suat Akdemir ve 1911 Çerkezköyspor’lu oyuncular düzenledikleri basın toplantısında, yarın oynayacakları 1947 Çorluspor maçında hedeflerinin mutlak 3 puan olduklarını ve alacakları galibiyetlerle ligin ilk devresini lider olarak bitirmek istediklerini dile getirdiler

Tüm hesaplarımız Çorluspor 1947 maçına kurulu
13 Aralık 2014 Cumartesi 08:02

 TESİSLERDE BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

1911 Çerkezköyspor Spor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısına 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdemir , Takım Kaptanı Muzaffer Kurt, Şafak Törin ve Oğuz Kaptan katıldı.

TÜM HESAPLAR 1947 MAÇI ÜZERİNE KURULU

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdemir, geçtiğimiz hafta oynanan Karadeniz Gençlikspor maçının kendileri için önemli bir viraj olduğunu ifade ederken “O maç bizim için önemliydi ve galip geldik. Alınan galibiyet için tüm oyuncularımı kutluyorum. Bu haftaki hesaplarımız tamamen 1947 Çorluspor üzerine kurulu” ifadelerini kullandı.

ÖNCE SAĞLIK SONRA PERFORMANS

Suat Akdemir, oynayacakları 1947 Çorluspor maçına ilişkin yaptığı konuşmada “1947 maçını içeride kazanıp rakiple puan farkını eşitlemek istiyoruz. Ardından onların BAY geçeceği haftada kazanarak ilk yarıyı seri galibiyetlerle lider tamamlamak önceliğimiz. Takım çalışmalara devam ediyor, bir eksiklik yok. Sadece Şafak’ın bir sakatlığı var. Onunda durumu 1-2 güne kadar netleşir. Bizim için öncelikli olan sporcunun sağlığı ondan sonra sahadaki performansıdır ” dedi.

KİMSE İLE KIRGINLIĞIMIZ VE HUSUMETİMİZ YOK

9. haftada Çerkezköyspor ile oynayacakları derbi maçı ile ilgili sorulan sorulara cevap veren Suat Akdemir, “Bizim kimse ile bir kırgınlığımız, husumetimiz yok. Onlarda bu İlçenin takımı ve bir başarı için mücadele ediyor. Her iki takımda sahaya çıkacak ve mücadelesini verecek. Kaybeden tarafta kazanını tebrik edecek” ifadelerini kullandı.

EKSİKLİK YOK SADECE TAKTİKSEL BİR DURUM

Basın mensuplarının ‘İlk 15-20 dakikada takımın tutuk oynamasının nedeni nedir?’ sorusuna da cevap veren Akdemir “İlk olarak karşımızdaki rakibi tartıyoruz. Hücuma yönelik oynamaktan ziyade neler olabilir bunun analizini yapıyoruz. Bazen terste duruma düşülüyor. Örneğin Sitespor maçında iki gol yedik ve sonradan açıldık. Kondisyon olarak, kuvvet olarak bir eksiklik yok sadece taktiksel bir durum” şeklinde konuştu.

HALKIMIZI STAD’A BEKLİYORUZ

Teknik Direktör Suat Akdemir’in ardından takımın kaptanı olan başarılı file bekçisi Muzaffer Kurt da bir konuşma gerçekleştirirken “Bize gönül veren, yaşlısı, genci tribüne gelip destek gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bizler en iyi şekilde çalışıp daha iyi sonuçlar almak için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Çorlu karşılaşmasında da tüm Çerkezköylü halkımızı stada bekliyoruz. İnşallah bu maçtan galibiyet ile ayrılarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İLK YARIYI LİDER KAPATMAK İSTİYORUZ

Düzenlenen basın toplantısında, 1911 Çerkezköyspor’un başarılı oyuncularından Oğuz Kaptan da açıklamalarda bulundu. Kaptan, “Biz hafta hafta maçlara bakıyoruz. Bir maçı bitirmeden diğerini düşünmüyoruz. İnşallah bu haftada galip geleceğiz. Hocamızın dediği gibi ilk yarıyı lider kapatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SAHAYA ÇIKMAYA HAZIRIM

Son olarak 1911 Çerkezköyspor’un golcüsü Şafak Törin de açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, “Kötü durumda değiliz, takım olarak fizik yönünden çok güçlüyüz. Kondisyonumuzda üst düzeyde. Haftayı galibiyet ile kapatmak istiyoruz. Sakatlığım konusuna gelince de biraz üst düzey bir sakatlık süreci geçiriyorum. Salonda çalışmalarıma da devam ediyorum eğer hocam fırsat verirse sahaya çıkmaya hazırım” ifadelerine yer verdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.