Türk Büro Sen’den saldırıya sert tepki

Çerkezköy Nüfus Müdürlüğü’nde görevli kadın memura hakaretler eden, sonrasında kendisini sakinleştirmek isteyen memura saldıran E.C.’yi Türk Büro Sen düzenlediği bir basın toplantısı ile kınadı.

Türk Büro Sen’den saldırıya sert tepki
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Ocak 2022 Çarşamba 13:22

OLAY NASIL OLDU

Çerkezköy’de ehliyet işlemleri için nüfus müdürlüğüne gelen vatandaş adeta dehşet yaşattı. İlk başta görevli kadın memura hakaretler savuran E.C., daha sonrasında olayı yatıştırmaya gelen ve kendisini sakinleştirmek isteyen memura da saldırıda bulundu. Güçlükle sakinleştirilen şahıs, emniyet ekiplerince gözaltına alındı

Görevli memur C.K. da hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

TÜRK-BÜRO SEN’DEN SERT TEPKİ

Konuya ilişkin basın açıklaması yapan Türk-Büro

Sen Tekirdağ İl Başkanlığı, memurların vatandaşların hizmetlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirdiğini belirterek, kamu çalışanlarına yapılan şiddeti kınadıklarını söyledi. Türk Büro-Sen Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Vedat Deniz, sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını ifade etti. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen açıklamaya muhtarlar, kamu görevlileri ve memurlar katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.