TÜRK HAVA KURUMU 99 YAŞINDA

Atatürk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, kurumun 99’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

TÜRK HAVA KURUMU 99 YAŞINDA
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Şubat 2024 Cumartesi 12:10

TARİHİ GÜÇLÜ BİR KURUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “Hoş geldiniz. Türk Hava Kurumu Atatürk ün kurduğu bir kurum. Tarihi güçlü bir kurum. Türk Hava Kurumu’nun daha da güçlenerek hizmete devam etmesi lazım. Bu yüzden bu pırıl pırıl arkadaşlarımızın, gençlerimizin, Türk Hava Kurumu’nun da gücüyle bir birine güç katarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ hedefine ulaşmak için hep beraber mücadele etmemiz gerekiyor.

Bu vesile ile Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi yönetimimizi ve bugün aramızda olan genç kardeşlerimi bu yoldaki çabalarından, gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu güçlü fotoğraf, bu toparlanma çok kıymetli. Bu gücün fotoğrafını Çerkezköy’de de görmek mutluluk verici” ifadelerini kullandı. Akay konuşmasının sonunda Türk Hava Kurumu’nun 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Şube Başkanı Serkan Karagöz ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları hakkında Başkanı Vahap Akay’a bilgi veren THK Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, “Belediye Başkanımız her zaman yanımızda. Hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemedi. Bu vesile ile bir kez daha tüm Türk Hava Kurumu ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.