Türk Metal Sendikası’ndan 8 üye Ankara’da seminere katıldı
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Türk Metal Sendikası ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile ortaklaya düzenlenen Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de düzenlenen eğitim seminerine Çerkezköy’den 8 üye katıldı

Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile düzenlenen eğitim semine ile ilgili bilgi veren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türk Metal Sendikamız ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS ) ile ortaklaşa düzenlediğimiz Ankara Büyük Anadolu Termal Otel’de yapılan eğitim seminerine Çerkezköy Şubemizden 8 üyemiz, toplamda tüm şubelerimizden 200 üyemiz katıldı” açıklamasında bulundu.
KOÇAK HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Seminere katılan üyeler ile hatıra fotoğrafı çektiren Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Türk Metal Sendikamız, üyelerimizin her zaman kaliteli bir iş yaşamına, daha yüksek hayat standardına ve yaşam kalitesine ulaşmasını hedeflemektedir” dedi.
Seminere katılan Türk Metal Sendikası Üyelerine sendikal ilişkiler, iş sağlığı ve güvenliği ile iş hukuku konularında dersler verildi. Seminere katılan Sendika Üyeleri hafta sonu Çerkezköy’e döndüler.