TÜRKİYE 3.’SÜ OLDULAR

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü Güreş Takımı sporcularından Beray Çoban, 12-13 Yaş Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü oldu.

TÜRKİYE 3.’SÜ OLDULAR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Temmuz 2023 Cuma 12:13

Ankara’da 16-18 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 12-13 Yaş Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularıhdan Beray Çoban bölgemizi başarıyla temsil etti. Birbirinden çekişmeli geçen karşılaşmalarda en iyi şekilde mücadele veren sporcumuz Beray Çoban, 39 kiloda Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya aldı.

Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu vesile ile Belediyemiz Gençlik Spor Kulübü yönetimini, sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.