TV vericileri için yer ihalesi yapılıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'taki TV ve radyo vericileri ile GSM baz istasyonu yerinin değiştirilmesi için ihaleye çıkacaklarını açıkladı. 14 Mart'da yapılacak ihale ile yerleşim merkezi dışında belirledikleri yere vericilerin alınacağını belirten Ertem, "Söz konusu verici istasyonu zaten bizim tarafımızdan kurulmuş bir şey değil. Zamanında TRT kurmuş. Şimdi biz bunu kontrol altına alacağız" dedi

TV vericileri için yer ihalesi yapılıyor
03 Mart 2014 Pazartesi 07:29

İstasyon Mahallesi'ndeki tv vericileri ve baz istasyonunun yerini değiştirecek adım atıldı. 14 Mart 2014 tarihinde TV vericilerinin taşınacağı yer için ihale yapılacak.
MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan TV ve radyo vericileri ile baz istasyonları nedeniyle belde sakinlerinin yaklaşık üç aydan beri tepki gösteriyordu. Çerkezköy Gazetesi'nde semt sakinlerinin itirazları sonucu 'TV vericileri ve baz istasyonu huzursuzluğu' başlığı ile yayımladığımız habere Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem açıklama yapmış ve en kısa sürede vericilerin yerlerinin değiştirileceğini söylemişti. Ertem, daha önce yaptıkları ihalenin yüksek bedel nedeniyle iptal edildiği için vericilerin yerlerini değiştiremediklerini belirterek, "Oradan vericileri kaldırmak için çalışma yaptık. Başka bir yer belirledik. İhale yaptık ancak ihalede yüksek fiyatlar verildi. Yüksek fiyat nedeniyle iptal oldu. Bu yüzden uzadı" demişti.
14 MART'TA İHALE YAPILACAK
Ertem açıklamasının ardından yasal prosedürlerinde tamamlanması ile yeni ihaleye çıkılacağını açıkladı. 14 Mart 2014 tarihinde vericilerin koyulacağı yer için ihale yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye'ye ait olan yere bu verici ve baz istasyonunu taşıyacaklarını belirtti.
ZATEN BİZ YAPMAMIŞTIK
Mahalle sakinlerinin Belediye'den şikayetçi olmasına da bir anlam veremediğini belirten Başkan Ali Ertem, "İhale yapıldıktan sonra vericileri mevcut yerinden taşıyacağız. Mahalle içerisinden komple kaldırım, yerleşim yerlerinden uzakta bir yere taşıyacağız. Vericiler şu anki yerine bizim tarafımızdan kurulmuş değil. Bunu zamanında TRT kurmuş. Şimdi bizim kontrolümüze geçecek" dedi.
Daha önce Belediye vericilerin yerlerini değiştirmek için ihale yapmış ancak tekliflerin yüksekliği nedeniyle ihale iptal edilmek zorunda kalınmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.