Üç altınla döndüler

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, bu yıl 11’incisi düzenlenen Shotokan Karate Şampiyonası’ndan 3 altın madalya ile döndüler.

Üç altınla döndüler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Kasım 2021 Cuma 13:53

İstanbul WOW Hotel Convention Center'da 5 – 7 Kasım tarihlerinde yapılan 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’na 40 ülkeden toplam 1980 sporcu katıldı. 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız Murat Kıroğlu, Mustafa Oğulcan Alımcı ve Uğur Cengizhan Kaptan kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler.  

   Turnuvada Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Büyükler Kata Takımımız dünya şampiyonu oldu. Aynı zamanda 35 - 40 Yaş Veteran Kata kategorisinde de Uğur Cengizhan Kaptan ile 41 - 46 Yaş Veteran Kata kategorisinde de Murat Kıroğlu 1’inci olarak altın madalya kazandı.

   Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İstanbul’da yapılan dünya şampiyonasından 3 altın madalya ile dönen sporcularımızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.