Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çerkezköy’de coşkuyla kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’ncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çerkezköy’de coşkuyla kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2024 Salı 13:25

Çerkezköy’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve öğrenciler tarafından çelenk sunulması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Şanlı bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından TBMM’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 29 Ekim Spor Kompleksi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nda devam etti.

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki kutlamalar saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kapalı spor salonunda bulunan öğrencilerin ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanımız Vahap Akay tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösteriler sahnelendi ve şiirler okundu. Halk oyunları ekiplerinin ve Çerkezköy Belediyesi Bale kursu öğrencilerinin gösterileri ile 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki kutlamalar sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 27 Nisan Cumartesi günü Kent Park’ta Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.