Umreciler dualarla uğurlandı

Çerkezköy’ün 14 kişilik Umre Kafilesi, Merkez Osmanlı Cami önünden dualarla uğurlandı

Umreciler dualarla uğurlandı
07 Haziran 2016 Salı 15:29

OSMANLI CAMİ ÖNÜNDEN UĞURLANDILAR
 
Osmanlı Cami önünde toplanan Umre kafilesi ve yakınlarının heyecanları yüzlerinden okundu. Pazar gecesi saat 00.00 saatleri arasında Merkez Osmanlı Cami önünde bir araya gelen 14 kişilik Umre kafilesi okunan dualar eşliğinde uğurlandılar.
 
KADİR GECESİ VE BAYRAMI ORADA GEÇİRECEKLER
 
Umre kafilesi hakkında bilgi veren Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, “Çerkezköy’de 14 kişi Umre görevlerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara uğurlandılar. Ekonomik tip ile giden umrecilerimiz 30 gün orada kalacaklar. İlk olarak Medine’ye giden kafile 8 gün orada kaldıktan sonra Mekke’ye geçecekler. Kadir gecesi ve Ramazan bayramını orada geçirecekler” dedi.
 
ATATÜRK HAVALİMANINDAN HAREKET ETTİLER
 
Müftü Tuna konuşmasının devamında ise, “umre kafilesi Atatürk havalimanından kutsal toprak             lar gittiler. 14 umrecinin yanında ayın 17’sinde 3 kişi 20 günlük, ayın 21’inde 7 kişi 15 günlük ve ayın 25’inde de 7 kişi 14 günlük Umre görevlerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecekler” açıklamasında bulundu.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.