ÜRETİMDEKİ BAŞARIMIZI TİCARİ BAŞARIYLA TAÇLANDIRACAĞIZ

Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin bugün Veliköy OSB’de bir dizi firmayı ziyaret ederek, yaklaşan seçimler öncesi destek istedi.

ÜRETİMDEKİ BAŞARIMIZI TİCARİ BAŞARIYLA TAÇLANDIRACAĞIZ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Ekim 2022 Pazartesi 18:47

Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden birinde ÇTSO üyelerinin bulunduğunu hatırlatan Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Üretimdeki başarımızı, aynı ölçüde ticari başarı ile taçlandıracağız.” dedi.

OYUN KURUCULAR ARASINDA YER ALMAK İSTİYORUZ

Bugün ekibiyle birlikte Veliköy OSB’deki bir dizi firmayı ziyaret ederek, yetkilileriyle görüşen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Dünya ekonomisi ve küresel ticaret büyük bir değişim ve dönüşüm yaşamakta. Bölgemizin bu değişimi en doğru biçimde anlayarak, ‘Oyun kurucular’ arasında yer almayı hedefliyoruz. Bölgemizin gelişmesi ve değer kazanması için, birleştirici, bütünleşik ve ‘Geleceği kurgulayan’ bir Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi oluşturuyoruz. Yeni dönemde üyelerimizin, bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaçlarına çözüm üretecek vizyoner projelerle geliyoruz. Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden biri olan bölgemizin potansiyelini, küresel ticarette bir üs lige taşıyacağız. Üretimdeki başarımızı, aynı ölçüde ticari başarı ile taçlandıracağız.” dedi.

BÜYÜK SİNERJİ İLE VİZYONER PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Seçim projelerini ziyaret ettiği her firmada yetkililerle paylaşan Ahmet Çetin, “Ekibim ve ben esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız’ parolasıyla yola çıktık. Bu yolda ÇTSO öncülüğünde bölge ekonomimiz için yeni bir dönemi hep birlikte başlayacağız. Çerkezköy’de, Kapaklı’da, Saray’da ve Veliköy’de esnafımız, tüccarımız ve sanayicimizle birlikte hem ülke e hem de dünya ticaretinden aldığımız payı artırmak için var gücümüzle birlikte gayret edeceğiz, birlikte çalışacağız. Yerel yönetimleri, STK’ları, OSB’leri ve meslek odalarını da sinerjimize dahil edip daha büyük bir sinerji oluşturacağız. Bu sinerji ile de Türkiye’nen en büyük üretim üsleri arasında yer alan bölgemizi geleceğe taşıyacak vizyoner projeleri hızla hayata geçireceğiz.”diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.