Uzunhacı Mahallesi’nde Gelenek Sürüyor

Uzunhacı Mahallesi’nde senelerdir gelenek hale getirilen süper lig şampiyonunun renklerinin boyandığı duvar bu yıl Trabzonspor'un renkleri ile boyandı.

Uzunhacı Mahallesi’nde Gelenek Sürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Mayıs 2022 Cumartesi 11:32

Kapaklı'nın mahallelerinden olan Uzunhacı Mahallesi'nde 2003 yılında başlatılan gelenekte mahalle meydanında bulunan duvar Süper Lig'de şampiyon olan takımın renkleri ile boyanıyor. 38 yıl sonra Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor'un bordo mavi renkleri ilçede görev yapan Kaymakam Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından boyandı. Birlik, beraberlik ve Fair-Play mesajları veren Kaymakam Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geleneği sürdüklerini söyledi.

“TEBRİK EDİYOR, AVRUPA’DA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, "İlçemizde Fair-Play'ın örnekleri yaşanmakta. 2003 yılından bu yana sürdürülen gelenekle Uzunhacı Mahallemizde şampiyon takımın renkleri ile süsleme yapılmakta. 38 yıl sonra şampiyon olan Trabzonspor'un renklerini de Trabzonlu olan Kaymakamımızla beraber boyadık. Fenerbahçeli olarak Trabzonspor'un şampiyonluğunu tebrik ediyorum, Avrupa kupalarında da başarılar diliyorum." dedi.

“FAİR-PLAY MESAJI VERMEK ÖNEMLİ”

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır da şu açıklamalara yer verdi: “Böyle bir jesti yapan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Özellikle Fenerbahçeli bir belediye başkanının Fair-Play açısından bizimle beraber olması çok değerli. Bir Trabzonsporlu olarak ilçemizde böyle bir sembolik kutlamada bulunmaktan çok memnun oldum. İnşallah bu gelenek bu şekilde hep devam eder. Trabzonspor'a da Avrupa kupalarında başarılar diliyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.