Vakıfbank Müdürü Yaşar Kuş’u ziyaret etti

Vakıfbank Çerkezköy Şubesinde Müdür olarak göreve başlayan Emre Kağan Duman Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Vakıfbank Şube Müdürü Duman, şoförler ve otomobilciler esnafına sağlanan krediler hakkında Yaşar Kuş’a bilgi verdi.

Vakıfbank Müdürü Yaşar Kuş’u ziyaret etti
17 Aralık 2010 Cuma 00:00

Geçtiğimiz günlerde Vakıfbank Çerkezköy Şubesinde Müdür olarak göreve başlayan Emre Kağan Duman banka çalışanlarıyla birlikte Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

FİNANS SEKTÖRÜ KRİZDEN ETKİLENMEDİ
    Gerçekleştirilen ziyarette, 2008 krizinin finans sektörünü pek etkilemediğini belirten Duman, "Vakıfbank bu kriz döneminde yaptığı çalışmalar ile esnafların yanında olmaya devam etmiştir" dedi. Çerkezköy’ün gelişmeye ve büyümeye açık bir bölge odlunu söyleyen Duman, "İstanbul’daki sanayinin Çerkezköy ve Gebze bölgelerine taşınması planlanıyor. Buna bağlı olarak bu bölgeye daha fazla göç almaya başlayacaktır. Bu durum göz önüne alındığında bu bölgede araca olan talep artacak ve yeni minibüs hatları oluşacaktır. Bu veriler gösteriyor ki Çerkezköy Bölgesi Şoförler ve Otomobilciler Odası için önemli bir bölgedir ve bu önemde giderek artacaktır" şeklinde konuştu.

ŞOFÖRLER İÇİN KREDİ İMKANI
    Gelişen bu bölgeye uygun olarak kredi çalışmalarının olduğunu da belirten Duman, yeni araç sahipleri için plaka işletme kredisi ve aracını değiştirmek isteyenler için plaka araç kredisi verdiklerini söyledi. Ayrıca Vakıfbank Business Card ile akaryakıt istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alan esnafın %5 oranında bonus kazandığını söyleyen Duman, "Bu bonusların yakıt alımında kullanılmasını sağlayarak şoförlere destek oluyoruz" dedi.

HAMMADEMİZ ARAÇLARIMIZ
    Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ise hammaddelerinin araçlar olduğunu belirterek, "Üyelerimiz evlerine araçları sayesinde ekmek götürüyorlar" dedi. Sıfır araç fiyatlarının uzun zamandır pek fazla değişmediğini söyleyen Kuş, 2004 yılından bu yana araç fiyatları pek değişmedi. Üyelerimiz o zaman kredi kullanarak araç sahibi olmuşlardı. Araçların bu süreç içinde prim yapmaması araç sahiplerini zor durumda bıraktı. Ayrıca o süreçte vatandaş araç sahibi olabilmek için araç fiyatının yarısına yakın miktarda kredi alabiliyordu. 2004 yılından sonra bu durum imkânsızlaştı" dedi.
 
SİCİL AFFI İSTİYORUZ
    Bakanlardan kredi kullanmakta zorluk yaşayan esnafların olduğunu belirten Kuş, "Esnaf arkadaşlarımız için bir sicil affı çıkarılması gerekiyor. İşlerini düzgün yapan arkadaşlarımız, kriz dönemlerinde bazı sorunlar yaşadılar. O sorunlar bugün karşılarına çıkıyor ve kredi alamıyorlar. Bankaların sicil affı konusunda adımlar atmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Vakıfbank Şube Müdürü Duman bu konuda ise, sicil affı ile Merkez Bankası'nın kayıtlarının sildiğini, bankların ise ellerinde olan verileri silmediğini söyledi. Duman, bankaların bu konuda kredi verme kriterlerinde değişiklik yaparak esnafa yardımcı olabileceklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.