Vali Yıldırım’dan Emniyet Kemeri Uygulaması

Eş zamanlı olarak tüm il ve ilçelerimizde gerçekleşen uygulamada Vali Yıldırım, sürücülere emniyet kemeri kullanmanın önemi hakkında uyarılarda bulundu

Vali Yıldırım’dan Emniyet Kemeri Uygulaması
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Kasım 2021 Cumartesi 12:26

Sürücülerle emniyet kemeri hakkında konuşan Vali Yıldırım, “Trafikte emniyet kemeri Vali Aziz Yıldırım, emniyet kemeri kullanma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Süleymanpaşa ilçesinde İskele Kavşağında “Emniyet kemeri uygulaması” yaptı.

kullanımı yaralamalı kazalarda riski yüzde altmış azaltmaktadır. Güvenli trafik bir hareketinize bakar. Sağ ve sağlıklı kalabilmek için lütfen yaşam kemerimizi takalım, takmayanları uyaralım.” dedi.

Sürücüleri emniyet kemeri hakkında bilgilendirici broşür dağıtan Vali Yıldırım, sürücülere maske ve araba kokusu da hediye etti.

Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, Jandarma personelleri ve Polis Memurları da uygulamaya katılarak sürücülere emniyet kemeri kullanma konusunda uyarılarda bulunup bilgilendirici broşür dağıttılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.