VATAN CADDESİ'NİN İHALESİ HAZIR

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Vatan Caddesi'nin asfaltlanması için ihale hazırlıklarının tamamlandığını ancak mali sorunların çözüme kavuşturulmasıyla ihaleye çıkacaklarını söyledi. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, mali kaynak arayışı nedeniyle Vatan Caddesi'nin ihalesini geciktirdiklerini söyledi.

VATAN CADDESİ'NİN İHALESİ HAZIR
03 Ekim 2013 Perşembe 07:25

MALİ KAYNAK BULUNDUĞU AN İHALE YAPILACAK
Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nda Meclis Üyeleri'nden Sedat Göral'ın Vatan Caddesi'nin asfaltlanmasına ilişkin sorusunu cevaplandıran Başkan Hanifi Belindir, "Vatan Caddesi'nin asfalt ihalesi hazırda bekliyor. Ben okey verdiğim takdirde ihaleye çıkılacak. Ancak mali boyutlarını ayarlamaya çalışıyorum. Mali kaynağı çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bunu çözüme kavuşturursak hemen ihaleye çıkacağız."dedi. Başkan Belindir, Atatürk Caddesi ile ilgili olarakta çalışmaların devam ettiğini belirterek, önümüzdeki 5-6 içerisinde tamamlanmış olacağını söyledi.


ISLAH KELİMESİNİN KALKMA SÜRECİNE GİRİLDİ

Meclis üyelerine Belediye çalışmaları hakknda bilgiler veren Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Islah OSB (Organize Sanayi Bölgesi) çalışmaları, asfalt ve yollarla ilgili bilgiler verdi. Veliköy Islah OSB'nin artık OSB olma sürecine girdiğini belirten Belindir, "Veliköy Islah OSB'de artık sona gelindi. Kuruluş aşamaları gerçekleştirildi. Valiliğe teslim edildi. Artık 'Islah' kelimesinin kaldırılma sürecine girildi.  Önümüzdeki günlerde, kısa bir süre içerisinde 'Islah' kelimesi kalkarak OSB olacak. Bir başka Islah OSB çalışmamız daha var. Bugün sayın Valimizle Yalıboyu Islah OSB'nin kuruluşu için toplantı yapacağız. 38 hektar alana sahip içerisinde 19 firmanın olacağı Türkiye'nin en küçük OSB'si olacak" diye konuştu.


ÖĞRETMENLER SIK DEĞİŞİYOR
Veliköy Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çetinkaya'nın beldedeki öğretmenlerin sık sık değiştirilmesi ile ilgili şikayetleri dile getirerek, "İlkokul 3'ncü sınıftaki bir öğrenci 5. öğretmeni değişmiş oluyor. Çok sık öğretmen değiştiriyoruz. Bunu dile getirmemiz lazım. Basınımızda buradayken bu konuyu dile getirmek istedim. Velilerimizden şikayet var" diye konuştu. Bunun üzerine Başkan Belindir, "Tabi bir öğrencinin 4-5 sınıfa kadar bir öğretmenle devam etmesi daha doğru. Sık öğretmen değiştirmek öğrenciyi olumsuz etkiler. Bu sorunu Milli Eğitim yetkilileriyle paylaşalım" sözleriyle karşılık verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.