VELİKÖY BELEDİYESİ İFTAR VERDİ

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, belde içerisindeki Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde iftar verdi. Belediye personelinin yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurumları ve sivil topum örgütlerinin temsilcileri, siyasiler ve dernek temsilcileri de iftara katıldı

VELİKÖY BELEDİYESİ İFTAR VERDİ
03 Ağustos 2013 Cumartesi 08:33

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir iftar verdi. Başkan Belindir, ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Belediye personelinin yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ile, kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcieri, siyasiler ve dernek temsilcileri katıldı.
BELİNDİR İFTAR VERDİ
Veliköy Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki iftar öncesi gelen tüm davetlileri tek tek kapıda karşılayan Başkan Hanifi Belindir, 'Hoşgeldiniz' dedi.  Ezanın okunması ile yapılan duanın ardından hep birlikte oruç açan Veliköy Belediyesi'nin iftarına katılan davetliler, birbirleri ile samimi görüntü verdi. İftarın sonunda davetlilere hitap eden Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Veliköy için çalışan Veliköylülere hizmet eden, ortak değerimizin Veliköy olduğu bu toplulukta, sizler  ile bir arada iftar yapmaktan dolayı oldukça mutluyum.
Meclis Üyelerimiz olsun, Belediye  personelimiz olsun, muhtarlarımız, derneklerimiz, aile hekimliğimiz kamu ve sivil toplum kuruluşları,eğitim kurumlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz ile bugün hep birlikte aynı ortamda iftarımızı açıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz iftiharımızdır. Personelimiz şehrimizi güzelleştirmek ve huzur içinde yaşamamız için çalışıyor. Belediye Meclisimiz beldemizi daha iyi yönetmek ve kaliteli hizmet alması adına uğraşıyor. Öğretmenlerimiz yavrularımızın geleceği için, doktorlarımız sağlıklı bir Veliköy için çalışıyor. Muhtarlarımız mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sesi soluğu oluyor. Derneklerimiz sosyal dokumuz oluyor, kültürel zenginliğimizi artırıyor. Veliköy hepimizin evi. Kısacası hepimize yetecek bir sorumluluğumuz var. Bizim sorumluluğumuzun ortak ismi Veliköy’dür."dedi.
RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI
Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Başkan Belindir konuşmasını şöyle tamamladı: "Bizler bu kentin tüm yükünü üzerimizde taşıyan insanlar olduğumuz için, bizlerin ödev ve sorumluluğu yaşadığımız kentimiz açısından çok önemlidir. Yapılan her işte ana gayemiz Veliköy olduğu için hep birlikte elimizden gelen hizmeti vermeye çalışmalıyız, hatalarımız olursa da yine doğruya hep birlikte ulaşmalıyız. Bizler kentimizde yaşayan insanlarımızı mutlu etmeye gayret gösteriyoruz. Günümüzün tamamını Veliköy ve Veliköy halkı için harcıyoruz. Bir insan günün 24 saatinde ikamet ettiği yerleşim birimindeki belediyenin hizmetinden faydalanır, o hizmetleri kullanarak yaşamını idame ettirir. Yaptığımız tüm çalışmalarda bu sorumluluğa göre hareket ediyor, elimizden gelen hizmetin en iyisini bu anlayışla vermeye çalışıyoruz.
Sözlerime son verirken Ramazan-ı Şerif’in birleştirici ve bütünleştirici iklimini hep birlikte yaşadığımız bu günlerin, toplumun ortak huzur ve refahına dönüşmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramını bu birlik ve beraberlik ortamında coşku ile yaşamanızı diliyorum. Bayramın başta Beldemiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemine mübarek olmasını ve hayırlar getirmesini diliyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı en kalbi hislerimle tebrik ediyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.