VELİKÖY İÇİN ÇERKEZKÖY'DE TOPLANDILAR

Veliköy Islah OSB'nin imar planlarıyla ilgili olarak Çerkezköy Belediyesi'nde toplantı yapıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel de katıldı

VELİKÖY İÇİN ÇERKEZKÖY'DE TOPLANDILAR
26 Ocak 2013 Cumartesi 08:57

Veliköy Belediyesi'nin Çerkezköy Belediyesi'ne bağlanmasıyla birlikte geçen yıl başlayan Veliköy Islah OSB çalışmalarıda Çerkezköy'e kaydırıldı. Veliköy'den çıkacak imar izinleri artık Çerkezköy Belediyesi Meclisi'nde görüşülerek karara bağlanacak. 

VELİKÖY ISLAH OSB İMAR PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Bu nedenle Çerkezköy Belediyesi'nde Veliköy Islah OSB (Organize Sanayi Bölgesi) imar planlarıyla ilgili olarak Belediye Meclisi İmar Komisyonu Üyeleri ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem bilgilendirildi. Toplantıda Veliköy Islah OSB'nin imar planlarını hazırlayan teknik sorumlular,  İmar Komisyonu Üyeleri ve Başkan Ertem'i bilgilendirdi. Toplantıya Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Tekirdağ İl Genel Sekreteri Mustafa Yel de katıldı. Çerkezköy Belediyesi'nin önümüzdeki ilk Meclis toplantısına getirilecek Veliköy Islah OSB'ye ait imar planları İmar Komisyonu'nda görüşülerek onay için yeniden Meclise getirilecek.

ÇERKEZKÖY MECLİSİ ONAYLAYACAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, toplantı sonrasında gazetecilere toplantıyla ilgili bilgi verdi. Ertem, Vali Ali Yerlikaya'nın talebi doğrultusunda bu toplantının yapıldığını belirterek, "Veliköy Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ile birleştirildiği için artık Veliköy Islah OSB'nin imar planlarıyla ilgili olarak alınacak kararlar Çerkezköy Belediye Meclisi'nin onayından geçirilmesi gerekiyor. Bu nedenle, İmar Komisyonu Üyelerimizin konu Meclise gelmeden önce bilgilenmesini istedik. Önümüzde fazla bir zaman yok. Bakanlık Şubat ayının ilk haftasında Islah OSB'lerle ilgili imar planlarının onaylanıp gönderilmesini istiyor. İlk Meclis Toplantımızda gündeme alacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.