Veliköy Mahallesi’de mahalle iftarı yapıldı

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarlarının beşincisi Veliköy Mahalle’sinde kuruldu.

Veliköy Mahallesi’de mahalle iftarı yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Nisan 2022 Cuma 11:27

Veliköy Mahalle Evi ve Düğün Salonu bahçesinde kurulan iftar soframızda binlerce mahalle sakini iftarlarını birlikte açtı.

Bu yıl ilki Bağlık Mahallesi’nde, ikincisi Fatih Mahallemizde, üçüncüsü Cumhuriyet Mahallesi’nde, dördüncüsü ise Yıldırım Beyazıt Mahallemizde kurulan Mahalle iftarlarının 5’incisi, 21 Nisan Perşembe akşamı Veliköy Mahallemizde binlerce vatandaşımızın katılımı ile gerçekleştiÇerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor.

Veliköy Mahalle Evi ve Düğün Salonu bahçesinde kurulan iftar sofrasına Çerkezköy  Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Meclis Üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza Bağlık, Fatih, Cumhuriyet ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerimizin ardından bugün de Veliköy Mahallemiz ile devam ettik. Burada da hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık, istek ve şikayetlerini dinledik” dedi.

SIRADA KIZILPINAR VE İSTASYON VAR

Veliköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür eden Akay, “Mahalle iftarlarımız 22 Nisan Cuma günü Kızılpınar Mahallesi ve 23 Nisan Cumartesi günü İstasyon Mahallesi ile devam edecek. 22 Nisan Cuma günü Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri önünde ve 23 Nisan Cumartesi günü ise İstasyon Camii önünde kurulacak mahalle iftarlarımıza Kızılpınar ve İstasyon Mahallelerimizde ikamet eden tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.