Veliköy'de davul zurna ile karşılandılar

Ak Parti'nin hafta sonunda Çerkezköy'de düzenlediği mahalle gezileri sırasında Veliköy Ekibi, Veliköy'de davul zurna ile karşılandı. Belediye Başkanı Hanifi Belindir'in eşlik ettiği Ak Parti İl Teşkilatı yöneticileri Veliköy'de esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu

Veliköy'de davul zurna ile karşılandılar
09 Ekim 2013 Çarşamba 07:49

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından hafta sonunda Çerkezköy ve beldelerinde mahalle gezileri düzenlendi. Vatandaşlarla birebir görüşme yapılan gezilerde, esnaf ve ev ziyaretlerinde de bulunuldu.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi ile Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ile Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri'nin katıldığı ziyaretlere Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Kızılpınar Belediye Başkan Vekili Yavuz Kütük ve Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ ile Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Çerkezköy'deki ziyaretlere Tekirdağ'ın diğer ilçelerinden de Ak Parti yönetimleri ve partililer katıldı.

VELİKÖY'DE DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDILAR
Ak Partililerin Çerkezköy ve beldelerindeki ziyaretler renkli görüntülere sahne oldu. Lemar Düğün Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde yapılan ziyaretlerde Ak Partililer milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkanları öncülüğünde ekiplere bölünerek Çerkezköy ve beldelerinde mahalle gezileri yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bu ziyaretler arasında Veliköy'deki gezilere davul ve zurnacılarda katıldı.  Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akyüz ve Ahmet Cavit Gür ile Ak Parti Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yeşil ve yönetimi Veliköy'de ziyaretlerde bulundu. Veliköy ekibine Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir eşlik etti. Başkan Belindir ile birlikte Veliköy'deki işyerlerini ziyaret eden Ak Partililer mahallelerde de dolaşarak çevredeki vatandaşlarla görüştü. Bu sırada Ak Parti Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yeşil ve beraberindeki partili kadınlar bazı evleri ziyaret etti.
Atatürk Bulvarı üzerinde davul ve zurna çalarak karşılanan Ak Partililer, gövde gösterisi yaptı. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir'in bahşiş verdiği davulcular bir süre Ak Partililer'e eşlik etti.

Programın sonunda Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Şanlı Urfa Kebap Salonu'nda Ak Partili Heyet'e yemek verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.