Vericiler için ihale yapıldı

İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'taki tv ve radyo vericileri ile GSM Baz İstasyonu yerinin değiştirilmesi için Çerkezköy Belediyesi'nin belirlediği Tepe Mevki için yeni istasyon ihalesi yapıldı. İhaleye bir firma girerken verilen teklif İhale Komisyonu tarafından değerlendirmeye alındı. Belediye Başkanı Ali Ertem Çerkezköy Gazetesi'ne "Çok yüksek bir rakam değil. Verebiliriz" dedi

Vericiler için ihale yapıldı
18 Mart 2014 Salı 07:38

İstasyon Mahallesi'ndeki tv vericileri ve baz istasyonunun yerini değiştirecek ihale yapıldı. 14 Mart 2014 tarihinde tv vericilerinin taşınacağı yer için ihale yapılacağı daha önce açıklanmıştı. Cuma günü bu ihale gerçekleştirildi. İhaleye bir firma girerken, verilen teklifin kabul edilmesi bekleniyor. Bundan sonra Belediye, Tepe Mevki’nde belirlediği yere ihale sonucu alınacak İstasyon direğinin yerleştirilmesiyle birlikte Yücel Sokaktaki tv ve radyo vericileri ve GSM Baz İstasyonu buradan kaldırılarak yeni yerine taşınacak. Mahalle sakinlerinin de uzun süredir talepleri böylece gerçekleşmiş olacak.
MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan tv ve radyo vericileri ile baz istasyonları nedeniyle belde sakinleri uzun süreden beri tepki gösteriyordu. Çerkezköy Belediyesi geçtiğimiz yıl ihale yaparak vericilerin yerini değiştirmek istedi. Ancak yapılan ihale Çerkezköy Belediyesi'nin rakamları yüksek bulduğu için iptal edilmişti. Bunun üzerine mahalle sakinlerinin tepkisi devam ederken, Başkan Ali Ertem 14 Mart'ta yeni ihale yapacaklarını açıklamıştı.
İHALE YAPILDI
Çerkezköy Belediyesi, vericilerin yerini değiştirmek için alınacak yeni verici istasyonu için ihale yaptı. 14 Mart'ta yapılan ihaleye F.G.C. İnşaat Mühendislik Tic. Ltd. Şti. adlı firma girdi. Belediyenin yeni verici direği için belirlediği muhammen bedel 147.875,29 TL olurken, ihalede F.G.C. İnşaat Mühendislik Tic. Ltd. Şti. 164.200,00 TL teklif verdi. İhale Komisyonu teklifi değerlendirerek, önümüzdeki günlerde kararını açıklayacak.
RAKAM YÜKSEK DEĞİL
İhale sonrası Çerkezköy Gazetesi'ne açıklama yapan Başkan Ertem, teklifin yüksek olmadığını belirterek, "Biliyorsunuz daha önce bir ihaleyi iptal ettik. O zaman gerçekten rakam çok yüksekti. Bu kez fazla bir fark yok. Büyük bir ihtimalle ihale sonuçlanır" dedi.
Çerkezköy Belediyesi, Belediye'ye ait olan yere kurulacak yeni istasyona, Yücel Sokakta'ki tv ve radyo vericileri ile GSM Baz İstasyonu'nu taşıyacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.