Viyadükteki ışıklı kasisler söküldü

Çerkezköy’de servis taşımacılığı yapan Hasan İlmez, Atatürk Viyadüğü’ne konulan ve kuş gözü olarak tabir edilen ışıklı kasislerin, araçlarına zarar verdiği gerekçesiyle kaldırılmasını talep etmişti. İlk olarak dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce’ye durumu dilekçe ile ileten İlmez, ışıklı kasislerin kaldırılmasının söz konusu olmadığı yönünde cevap alınca konuyu idare mahkemesine taşımıştı. Davayı kazandığını belirten Hasan İlmez, “Açtığımız dava sonuçlanıp bizim lehimize döndü. Burada da esnafımız kazanmış oldu. Biz sadece viyadükteki kuşgözü ışıklı kasisleri şikayet etmiştik ve onlar da yerinden söküldü” dedi.

Viyadükteki ışıklı kasisler söküldü
29 Aralık 2014 Pazartesi 08:44

ŞİKAYETİMİZ KABUL GÖRDÜ VE SÖKÜLDÜ
Atatürk Viyadüğü üzerinde bulunan ve kuşgözü olarak tabir edilen ışıklı kasisler kaldırıldı. Kısa bir süre önce kasislerle ilgili olarak araçlarına zarar verdiği gerekçesiyle mahkemeye başvuran servis taşımacılığı yapan Hasan İlmez davayı kazandığını ifade etti. İlmez yaptığı açıklamada, “Davayı kazandık. Henüz bana gelen bir tebligat yok ama Avukatıma gelmiş olabilir. Ben davayı kazandığımız yönünde haber aldım. Açtığımız dava sonuçlanıp bizim lehimize döndü. Burada da esnafımız kazanmış oldu. Biz sadece viyadüktekileri şikayet etmiştik ve onlar söküldü. Diğer yerler için de avukatım başvuralım diyor ama sadece taşımacı olarak Hasan İlmez ve GNS Tur Bülent Gönültaş mı var? Onun haricinde bir sürü taşımacılık var ama kimseden ses çıkmıyor ucu da bize dokunuyor” dedi.
DAVAYI KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Bu işlerin görüldüğü kadar kolay olmadığını ifade eden İlmez, “Belli harçları var ve onları yatırmamız gerekiyor. Cebimizden yatırıyoruz. Şehir içinde bulunan ışıklı kasisler de çok kötü. Bizim tek tepkimiz metal kasislereydi. Araçlarımıza hep zarar veriyordu. Davayı Bülent Gönültaş ile birlikte açmıştık. Şehir içinde bulunan kasisler içinde dava açıp açmamakta kararsızım. Ben mahkemeye verdiğimde sadece viyadükte vardı, şehir içinde metal kasislerden yoktu. Onların da kalması lazım ama bakalım ne zaman kalkacak. Araçlar için çok büyük zarar. 5 aracım var ve günde 20 sefer viyadükten geçiyor. Davayı kazandığımız için çok mutluyuz” diye konuştu. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haasan - 10 yıl önce
emlak konuntlarının ordada var şu lanet şeylerden geçen gün motosikletimden düşüuodum azdaha tekerlerim kaydı o lanet şeyler yüzünden