Yağmur işkenceye dönüşüyor

Fatih Mahallesi Turgut Sokak No:9 adresindeki apartmanda ikamet eden 12 aile her yağmurdan sonra kabus yaşıyor. Yağmur suları apartmanın bahçesinden geçen logardan taşarak, apartmanın bodrum katına doluyor

Yağmur işkenceye dönüşüyor
07 Ekim 2013 Pazartesi 08:10

Her yağmurun ardından apartmanın bodrum katının su ile dolduğunu ve kullanılamaz hale geldiğini belirten apartman sakinleri, "Bahçede bulunan logar kapağından taşan sular apartmanımızın bodrum katına doluyor. Her yağmurun ardından bodrum katta yarım metreyi bulan su birikiyor. Bu su herkesi ürkütüyor" açıklamasını yaptılar.
ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK TEHLİKE
Bodrum kata koydukları eşyaların sular altında kaldığını ve özellikle çocuklar için bodrumda biriken suyun tehlike arz ettiğini kaydeden mahalle sakinleri, "Yağmurun ardından bodrum kat su ile dolduğu için çocuklarımızın bizden habersiz bodruma inme ihtimali hepimizin uykularını kaçırıyor." ifadesini kullandılar.
ÇÖZÜM İSTİYORUZ
Sorunu Belediye'ye iletmelerine rağmen Belediye Ekiplerinin gelip baktıklarını ve tekrar gittiklerini belirten apartman sakinleri, kendilerinin soruna kalıcı bir çözüm bulunmasını istediklerini belirterek, "İnşallah yetkililer sesimize kulak verir ve bizi bu dertten kurtarır" açıklamasında bulundular.


Etiketler; #Yağmur #sel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.