YARDIM KAMPANYASINA AKIN ETTİ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde ardı ardına gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki yıkıcı depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için başlatılan yardım kampanyasına Çerkezköylü hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

YARDIM KAMPANYASINA AKIN ETTİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Şubat 2023 Pazartesi 14:59

Depremzedelere başta hazır gıda, ısıtıcı, battaniye, kullanılmamış giysi ve bot olmak üzere yardımlarını ulaştırmak isteyen vatandaşlarımız Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’na akın etti.

Depremzedelere yardım elini uzatmak isteyen vatandaşlarımızın yardım kampanyasına katılabileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem için AFAD ile koordineli bir şekilde yardım kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız kampanyadan haberdar olur olmaz hazırladıkları yardım malzemelerini Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’na ulaştırmaya başladılar” dedi.

Depremin olduğu bölgede hayatın zorlu kış şartlarına rağmen devam ettiğini belirten Akay, “Depremden etkilenen vatandaşlarımızın şu anda acil olarak hazır gıda, battaniye, giysi, bot, ısıtıcı, çocuk bezi vs. gibi temel yardım malzemelerine ihtiyaçları var. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için tüm Türkiye seferber olmuş durumda. Çerkezköy’den de depremzedelere yardım elini uzatmak isteyen vatandaşlarımız hazırladıkları yardımları Belediyemiz Hizmet Binası’na getirerek teslim edebilirler. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı deprem bölgesine yardım elini uzatmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Toplanan yardımların en kısa sürede deprem bölgesine gönderileceğini ve depremzedelere ulaştırılacağını belirten Akay, “Şimdiden tüm yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah bir daha güzel ülkemize bu tür afetler yaşatmasın. Depremden etkilenen tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.