Yavaş yavaş dolmaya başladı

Çerkezköy Belediyesi 100 araçlık kapalı otoparkı yavaş yavaş dolmaya başladı. Önceki gün Belediye Başkanı Ali Ertem, otoparkta incelemelerde bulunarak, "Sürücülerimiz araçlarını otoparka park etmeye yavaş yavaş alışıyor. İlk açtığımız günlerde bu kadar araç yoktu"dedi

Yavaş yavaş dolmaya başladı
17 Mart 2014 Pazartesi 07:58

Çerkezköy Belediyesi trafiği rahatlatmak amacıyla Güven Caddesi'nin altına kapalı yer altı otoparkı yaptı ve yılbaşından sonrada kullanıma açtı. Ancak sürücüler, otopark yerine Güven Caddesi üzerine araçlarını park ediyordu. Belediye'nin duyurularıyla birlikte ücrette alınmaması nedeniyle otopark dolmaya başladı.
ERTEM OTOPARKI DOLAŞTI
Eskiden otopark mı var diye soran sürücülerin artık araçlarını kaldırımlara çekme bahanesi kalmadı! Çerkezköy Belediyesi Güven Caddesi'nde yer altına 100 araçlık kapalı otopark yaparak hizmete açtı. Yılbaşından sonra kullanıma açılan otopark yeni yeni dolmaya başladı. İlk kullanıma açıldığında yaklaşık 20 gün boyunca boş kalan otopark şu günlerde araçlarla dolmaya başladı. Önceki gün otoparkta incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Yavaş yavaş otopark dolmaya başladı. Artık sürücülerimiz araçlarını yukarda yol üzerinde bırakmak yerine otoparka çekmeye başladı. Kısa bir süre içerisinde tamamen otopark alışkanlığının yerleşeceğine inanıyorum" dedi.
OTOPARKI KULLANALIM
Belediye olarak trafiği rahatlatmak amacıyla Çerkezköy'ün en merkezi noktalarından biri olan Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi'nin tam ortasında 100 araçlık otopark yaptıklarını ancak henüz bu otoparkı verimli olarak kullanamadıklarını söyleyen Ertem, "Sürücülerimiz otoparkı kullanmaya davet ediyoruz. Ücrette almıyoruz. Sadece araçlarını yukarı yerine aşağı park edecekler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
sokaklarda ne araç kullanılabiliyor ne yürünebiliyor 100 değil 1500 araçlık otopark lazım çerkezköye. otopark alışkanlığı değil güvensizlikten parketmiyor insanlar. bir yağmurda su basan yere kim malını bırakır yoksa? vatandaşa güven vermeniz lazım suçlamanız değil.
Avatar
alican - 10 yıl önce
yağmurlu bir günde ziyaret etmenizi ve fotograf çektirmenizi rica ederim ali ertem. işiniz palavra, gücünüz yalan! bu da yeni sloganınız olsun! allaha şükür oyumuz imanlı, dürüst başkan koray önsele.
Avatar
the end - 10 yıl önce
dolmaya başlayan ne?
a)yağmur suları
b)cepler
c)hepsi
:))