YAZ SPOR OKULU’NDAN ŞAMPİYONLUĞA

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcularımızdan Umut ve Enver Ayhan kardeşler, İstanbul’da düzenlenen Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’nda Çerkezköy’ü başarıyla temsil ederek şampiyon oldular.

YAZ SPOR OKULU’NDAN ŞAMPİYONLUĞA
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Temmuz 2023 Çarşamba 12:00

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Ferdi Masa Tenisi Turnuvası 130’a yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Tozkoparan Spor Salonu’nda düzenlenen Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’nda kentimizi Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcularımız Umut Ayhan ve kardeşi Enver Ayhan temsil etti.

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda yetişerek Belediyemiz Masa Tenisi Takımı’na seçilen kardeşlerden Umut Ayhan Yıldızlar Erkekler kategorisinde, Enver Ayhan ise Minik Erkekler kategorisinde mücadele etti. Çerkezköy’ü  ve bölgemizi en iyi şekilde temsil eden Ayhan kardeşler, güçlü rakiplerini tek tek yenerek kategorilerinde şampiyon oldular.

Umut Ayhan ve Enver Ayhan kardeşlerin, Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda yetiştiklerini kaydeden Masa Tenisi Takımı Antrenörü İbrahim Sevinç, “Yaz Spor Okulu kurslarımızda hem öğrencilerimize Masa Tenisi sporunu öğretiyoruz hem de kulübümüz bünyesindeki Masa Tenisi Takımımız için sporcu gözlemliyoruz. Ayhan kardeşler de bu şekilde takımımıza dahil oldular ve katıldıkları bu turnuvada kategorilerinde şampiyon oldular. Bu vesile ile bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.