Yazı teşekkür etti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından 12 Eylül'de yapılan referandumda parti adına müşahitlik yapan 150 kişiye kahvaltı verdi. Kahvaltıda partililerine hitaben İlçe Başkanı Sait Yazı, "Seçim sandıkta kazanılır. Sizlerde sandık başlarında oylarımıza sahip çıktınız. Hepinize teşekkür ederim"dedi

Yazı teşekkür etti
09 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı seçimlerde müşahitlik yapan partililerine kahvaltı verdi. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Yazı, "Seçim sandıkta kazanılır. Sizlerde sandık başlarında oylarımıza sahip çıktınız. Hepinize teşekkür ederim" dedi

ŞANLI URFA'DA KAHVALTI
    Haftasonu Şanlı Urfa Kebap Salonu'nda verilen kahvaltıya Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Sait Yazı, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve parti yöneticileri ile 150 kişilik Çerkezköy merkezde sandık müşahitliği yapan partililer katıldı.
    Kahvaltıda konuşan Başkan Yazı, "Seçimi sandıkta kazanmak diye bir söz var. Gerçekten seçim sandıkta kazanılır. Son olarak bir referandum geçirdik. O gün gün boyu çalışarak sandığa sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyoum" dedi.
    Ak Parti'nin genel olarak çalışmalarından bahseden Başkan Yazı, "Türkiye çok değişti. Bugün yapılanları 8 yıl önce anlatsaydık, kimse inanmazdı. 'Mümkün değil' derlerdi. Ama bugün Türkiye büyük bir değişim gösterdi.
    Öncelikle vesayet rejiminden kurtulmaya başladı. Demokratikleşmeye başladı. Türkiye'de yaşayan halklarımız daha fazla haklarını almaya başladı. Bunları Ak Parti sizden aldığı yüzde 47'lik destekle yaptı. Yoksa statükocular, darbeciler, dış ve iç güçler bir kaşık suda boğarlardı" diye konuştu.
    Bir saat süren kahvaltıda sandık müşahitleriyle birlikte kahvaltı yapan Başkan Yazı, gelecek seçimlerde de partisinin tek başına iktidara geleceğini ancak bu kez oylarını daha da arttıracağını savundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.